Dragi, hoćemo jedan BRZINSKI? Evo kako da brzo ne bude kuso, već pravo uživanje!

Nekad je potrebno začininiti vezu odnosima koji nisu planirani

Foto/ Freepik/ senivpetro

Ukoliko spadate u one koji sve vole da rade planirano pa i sam seks, možda vam se ideja o odnosima nabrzaka neće dopasti. Ipak, stručnjaci objašnjavaju zašto bi ovako nešto trebalo da probate pod hitno.

Naravno da je sjajno kad imate vremena i za predigru i masažu, ma za sve ono što uglavnom radite u spavaćoj sobi, ali, postoji jedna mana – sve to, morate isplanirati i odvojiti vreme. Zato je dobro da s vremena na vreme iskustite i čari vatrenog i uzbudljivog seksa koji je potpuno spontan.

Imate samo 5 minuta vremena? Verovali ili ne, to nekad može biti više nego dovoljno za nezaboravno i spontano vođenje ljubavi koje ćete pamtiti.

Može se desiti da vam to bude takva avantura koju ćete zajedno prepričavati i rado je se sećati , za razliku od svih onih dosadnih istih večeri u kojima ste planirali dugo vođenje ljubavi i koje su prošle rutinski.

Brzi seks je posebno dobar, jer postoji taj strah da vas neko ne uhvati. Samim tim, stepen uzbuđenosti je veći, predigru možete da preskočite i dobre su šanse da oboje doživite orgazam

Foto/ Freepik/ bearfotos

Idealna mesta

Najbitnije je da imate želju, sve ostalo je lako ostvarivo. Jutarnje tuširanje lako može da dovede uzavrelih strasti ili neko skriveno mesto samo vama znano. Nekad je dovoljno i da iznenadite svog partnera ili partnerku izjutra. Nešto poput jutarnjeg treninga, samo mnogo primamljivijeg. Probudite ga ili je, na neki uzbudljiv način, poljupcima, dodirima, oralnim majstorijama i jasno stavite do znanja kako želite da vam počne dan. Na ovaj način dnevne obaveze ćete započeti sjajnom dozom energije i dobrog raspoloženja.

I žurke nisu izuzetak. Dosadno vam je? Išunjajte se do toaleta sa svojim partnerom ili u neku od soba u kojoj nema nikog. Jedino što treba da imate na umu, ma koliko vas obuzele strasti, je da se  trudite da budete tihi. Osim ako ne želite da vas više nikada ne pozovu na takva okupljanja.

Trikovi koji će biti od koristi

Kada nađete zaklonjenu lokaciju i najbolju pozu za brzinski seks, ostaje vam samo da se prepustite strasti. Da biste to mogli, ne komplikujte nepotrebne stvari i poslušajte ovih neke od saveta stručnjaka.

Ostanite delimično obučeni

Ne morate biti potpuno nagi da bi vodili ljubav, važno je zapravo samo da oslobodite one delove koji su vam potrebni. Ako stignete sve da skinete, to znači da imate i vremena i komfora. Ona strast uhvaćena u trenutku i spontasnost mogu da ispare. Osim toga, seks na brzaka obično ide uz mali deo rizika da budete uhvaćeni na delu. Ako čujete da neko nailazi, ovako možete brzinski da se obučete i prođete neprimećeno. Teško ćete to izvesti ako na sebi nemate ništa.

Ne brinite o sitnicama

Nevažno je da li vam je brushalter iste boje kao donji veš, kao i da li nosite neki seksi i zavodnički ili ste birale neki običan, udobni za svaki dan. Brzinski seks je naplaniran i vaš partner verovatno u naletu strasti neće primetiti kakav veš nosite. Dakle, opustite se.

Foto/ Freepik/ senivpetro

Obucite nešto jednostavno

Suknje i haljine su lagane za podići pa samim tim veoma zgodne za ovakve akcije. Planirate da ga iznenadite seksom na brzaka? Ne komplikujte odevnim komadima koji treba da se danima raskopčavaju i razvezuju, ili su previše uski.

Ne očekujte orgazam

Ako ga očekujete, manje su šanse da se desi. Umesto toga, fokusirajte se na samo uživanje i strast. Brzi seks je vrlo često put u jednom pravcu i dešava se da ne završe obe strane orgazmičkim jecajima. Ipak, ako se opustiš, biće ti sjajno. Sasvim sigurno, ovakvo iskustvo će vas dodatno zbližiti.

Nađite pravo vreme

Ovakav seks nije za trenutke kada negde kasnite i kada ste u ogromnoj žurbi. Ali vam isto tako ne treba večnost. Razmislite kada možete bezbedno odvojiti 5 minuta svog vremena. Pauza za kafu možda?

Seks na brzaka vrlo često neopravdano vezujemo za ljubavne afere i prevare u vezi. Ali ne mora da bude tako. Ukoliko vam se ukaže prilika, probajte. Treba vam samo 5 minuta. Ako ste oboje dovoljno željni toga, možda i manje od toga!

Izvor: Objektiv.rs, minutzamene.com

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar