“Sergej kad je frka obično plače, izvinjava se ili beži”: Trifunović i Kovačević ZARATILI na Tviteru

"Neko ti je hakovao profil"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Youtube printscreen/Nova S/N1

Sergej Trifunović, lider Pokreta slobodnih građana, i reditelj Siniša Kovačević sinoć su žestoko zaratili na drušvenoj mreži Tviter.

Sve je počelo od komentara Siniše Kovačevića povodom incidenta koji se desio u Knez Mihailovoj ulici kada su pristalice Saveza za Srbiju Dragana Đilasa, fizički napale Trifunovića, nasrnuvši na njega pesnicama i šrafcigerom.

“Znajući Sergeja, on, kad je frka, obično plače, izvinjava se ili beži. Osim kad je sa Panom ili Legijom. Mnogo mi se juče kurčio i kočoperio. To navodi na zaključak da je odlučio da se malo bavi režijom. Kod glumaca u njegovim godinama to nije retka pojava. Em glavnjak em svi pišu o tebi”, opleo je Kovačević na Tviter nalogu ne štedeći glumca.

Lider PSG-a je kao da je već bio spreman, na ovu situaciju odgovorio.

“Siniša dragi… pretpostaviću da ti je neko nepismen i maliciozan hakovao tviter nalog”, odbrusio je Sergej Trifunović.

Umesto da se rat javnih ličnosti iz sveta filma ovde završi, Siniša Kovačević je nastavio:

“Serjoža mili. Tada tvoji saradnici nisu pisali da ti moja stranka crta metu na čelu i stoji iza pokušaja atentata na tebe”.

Na ovo Trifunović nije mirovao, pa je na kraju objavio neke od Kovačevićevih poruka:

“Dragi Sergej, na jednoj strani je talenat, dobrota, šaka koja briše suzu…Malo li je. Pružena ruka sa žutom dunjom. Na drugoj septička jama prekrivena glibom i pune šake. Odbraniće te dečiji osmesi i roditeljska zahvalnost. Zdrav mi budi Hrabriša i Dobrice”.

Obrazlažući svoj odgovor na “napad” Siniše Kovačevića, Sergej je napisao:

“Da li možeš Siniša da mi objasniš momenat u kome sam od “Hrabriše”, postao onaj “koji plače, izvinjava se i beži”? Pitam zbog karike u ličnom razvoju, a siguran sam da je intelektualna gromada takvog kova, u stanju da mi da odgovor na pitanje. Hvala”.

Foto/Printscreen/Twitter

Priveden muškarac koji je pesnicom udario Sergeja Trifunovića



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar