Sergeja Trifunovića napale ĐILASOVE pristalice: Pesnicama i ŠRAFCIGEROM na lidera PSG (VIDEO)

Ašanin je prvo prišao Sergeju i počeo da ga provocira

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Al Jazeera Balkans Youtube printscreen

Dvojica privedenih muškaraca koji su danas pokušali da se obračunaju sa Sergejem Trifunovićem po svemu sudeći su pristalice Saveza za Srbiju Dragana Đilasa, saznaje Objektiv.

Kako saznajemo, sukob između Željka Ašanina i Sergeja Trifunovića danas je počeo nakon što je Ašanin prišao Sergeju i počeo da ga provocira pitajući ga za postavljeni šator „ Je l ti to Vučić dao pare za to“, kada mu je Trifunović  odgovorio “da, Vučić i Đilas”, Ašanin ga je udario pesnicom.

Kako saznajemo, Milorad Đerić koji se takođe danas sukobio sa Trifunovićem i mahao šrafcigerom, na sličan način je i prošle godine pokušao da se obračuna sa Simom Spasićem takođe mašući šrafcigerom.

Naime, Đerić je i 4. oktobra takođe prolazeći svojim bicklom pored Andrićevog venca, kao i danas Knez Mihailovom, zastao i dobacivao Spasiću koji je istakao ispred Predsedništva fotografije stradalih na Kosovu i Metohiji, govoreći “Štitiš Vučića. Šta koji đavo tražiš ovde, idi na to svoje Kosovo”. Kada mu je Spasić odgovorio da štiti kosovske žrtve, Đerić je sišao sa bicikla i izvukao šrafciger i krenuo ka Spasiću kako bi se obračunao, koji ga je zatim odgurnuo. I tada je Đerić imao šrafciger pri ruci, kao i danas u sukobu sa Trifunovićem.

Sergej Trifunović lider PSG, koji je danas napadnut u centru Beograda,  je u izjavi za “Al Džaziru” potvrdio je da je napadnut i rekao da mu metu na čelu crtaju simpatizeri opozicije koja je proglasila bojkot predstojećih izbora.

“Kaže ko je kupio ovaj šator, ja mu kažem Vučić, on kaže: “Da, da, Vučić, znamo da je Vučić”, ja rekoh: “Ali, Đilas je platio ozvučenje”… Kaže on: “Nemoj ti meni…” ja sad provalim da je čovek zaista ozbiljan i kažem: “Pozdravite Vašu gospođu majku”. To je zaista sve što sam rekao. I sledi takav udarac, ja skačem na njega, moji me drže… I onda drugi čovek prolazi biciklom, ali to je čovek koji već tri dana dolazi ovde i baca najgore moguće uvrede, koji na mene vadi šrafciger. Ceo narativ koji deo opozicije koja je u bojkotu, upućuje ka nama i tako upravo oni crtaju mete na našem čelu i onda dolazi do ovakvih slučajeva”, rekao je Sergej Trifunović u izjavi za “Al Džaziru”.

Napadač na Sergeja Trifunovića, Željko A, kako Informer nezvanično saznaje, izjavio je na saslušanju u policiji da je napao lidera Pokreta slobodnih građana zato što mu je on opsovao majku.

Drugi napadač, koji je nakon toga upao u verbalni okršaj sa liderom Pokreta Slobodnih građana, Milorad Đ. istakao je na saslušanju da mu je Sergej šutirao bicikl, te je zbog toga ušao u verbalni konflikt sa njim.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar