Ronaldo šokirao sve na testovima, u Juventusu neverica!

Sezona u Italiji nastavlja se za dve nedelje, a klubovi se spremaju punom parom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/juventus.com

Juventus je bio jedan od prvih timova koji je nakon dvomesečne pauze odlučio da se vrati u trening centar. Igrači konačno mogu da treniraju u grupama i itekako su motivisani.

Klub iz Torina do kraja sezone očekuje borba za Skudeto, ali i Ligu šampiona, što je prioritet za ovaj klub.

Tutosport piše da su igrači Juventusa itekako motivisani za nastavak sezone, a to se posebno odnosi na Kristijana Ronalda. On je u potpunosti sve šokirao svojom formom kada se vratio nakon dvomesečne pauze.

Ovaj 35-godišnjak je na testovima snage pokazao neverovatan napredak i poboljšao svoju startnu brzinu i izdržljivost. Sve to je uspeo da napravi iako je trenirao u kućnoj izolaciji.

Njegov neumoran rad se isplatio jer doktori Juventusa tvrde da je on fizički spremniji nego što je to bio slučaj u martu kada je sezona prekinuta.

Do kraja takmičenja u italijanskoj eliti ostalo je da se odigraju još 124 utakmice, odnosno četiri zaostale iz 25. kola i kompletnih 12 rundi, a tamošnji mediji pišu da će prvu utakmicu po povratku fudbala na Apenine odigrati Torino i Parma, i to u petak, 19. juna.

Reč je o jednoj od pomenute četiri odložene utakmice 25. runde, a prema navodima “Skaj sporta”, duel će početi u 19.30. Nešto više od dva časa kasnije, u 21.45, na teren će Verona i Kaljari, dok je subota, 20. jun, rezervisana za druga dva preostala meča.

Termini su isti, a prvi će igrati Atalanta i Sasuolo, a zatim Inter i Sampdorija.

Ističe se, takođe, da bi 27. kolo moglo da počne utakmicom Bolonja – Juventus, koja je, navodi “Skaj sport”, planirana za ponedeljak, 22. jun, u 21.45.

U trenutku prekida Serije A, na prvom mestu se nalazio Juventus sa 63 boda, dok je Lacio na drugom sa jednim manje.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar