Pročitajte SUDBINU sa svog dlana: Linije otkrivaju vaš karakter, emocije i zdravlje!

Poznati vidovnjak otkriva sve bitne karakteristike

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pexels.com/ClementNivesse

Kris Rajli iz Eseksa je jedan od najuspešnijih vidovnjaka u Velikoj Britaniji, a bavi se proricanjem budućnosti i čitanjem sudbine sa dlana.

Kako kaže, on je svoj dar otkrio sa devet godina, a danas iza sebe ima brojne rasprodate događaje, u kojima pred punim dvoranama uživo demonstrira svoje umeće, a njegove usluge najviše traže poznate i slavne osobe iz sveta TV-a, filma, mode i muzike.

On je otkrio značenja i lokacije najvažnijih linija na dlanu.

Foto/Pexels.com/ValeriaBoltneva

“Dlanovi mogu da nam pruže dosta jasan uvid u budućnost, ali i u to kakav nam je karakter i kakvi su nam odnosi sa drugim ljudima”, kaže Rajli.

“Verujem da levi dlan pruža uvid u sudbinu ili ono što nam je zacrtano i predodređeno, dok desni dlan pokazuje događaje na koje možemo da utičemo, a koji se temelje na našem izboru i odluci”,  kaže Rajli, koji sudbinu uvek “čita” iz oba dlana.

Foto/Pexels.com/KarolinaGrabowska

Linija života

Linija koja se proteže između palca i kažiprsta i ide prema zglobu.

“Duga linija života pokazuje osobu dobrog zdravlja ali i stabilnu osobu, odnosno odlučnog i snažnog pojedinca, koji se trudi da sve svoje ciljeve ostvari, dok kraća životna linija, pokazuje nekoga na koga je lako uticati i kontrolisati ga, ali i nekog ko je uvek spreman da pomogne drugima i nekoga ko tuđe potrebe često stavlja ispred svojih”, objasnio je Rajli.

“Ako vam je linija života isprekidana neće vam uvek u životu biti lako i moraćete da se za neke stvari izborite, a očekuju vas i neke veće životne promene. Isprekidana crta ukazuje često na emocionalnu traumu ili stresna vremena”, kaže Rajli.

Linija glave

Linija glave smeštena je između malog prsta i palca i ispod linije života, a otkriva nečija uverenja, stavove i karakter.

“Ako je dugačka, realni ste i kroz život idete čistog uma. Kraća linija glave može da ukazuje na impulsivnost osobe i potrebu za većim oprezom pri donošenju odluka” , objasnio je Rajli.

Foto/Pexels.com/LuisQuintero

Linija srca

Linija srca smeštena je ispod linije glave i proteže se celom širinom dlana, a pruža uvid u ljubavni život i emocije.

“Ako vam se linija srca završava između srednjeg prsta i kažiprsta vi ste brižna osoba, ali ako se nastavlja i ispod srednjeg prsta, to je znak da ste rođeni vođa sa smislom za biznis.

Linija sudbine

Ide od dna prema sredini dlana, a pokazuje smisao za karijeru i intelekt osobe.

“Ako se slabo vidi ili se ne vidi uopšte, osoba će možda imati karijeru ili posao kakav želi, ali će joj za to trebati više vremena nego drugima”, kaže Rajli.

Sve što vam je u životu potrebno jeste ZEN: 4 načina da iskulirate

Želite promenu u životu, ali ne znate kako do nje: Počnite od ova 3 koraka



Izvor: Objektiv.rs, 24sata.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar