Sve žene žele vrhunsku top formu, a sada mogu da je dobiju, za SAMO, 15 MINUTA DNEVNO!

Minimum vremena za maksimalni učinak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay/Lazare

Sve žene nešto žele.

Neke imaju i čitave spiskove želja, ili stvari koje planiraju da urade.

Često se desi da neke od tih želja ne budu baš realne, ali nisu ni sve neostvarive.

Većini žena se, na takvoj listi, pod “to do” nađe i stavka – vežbanje.

Neke žele da izgube kilograme, a neke da ostanu u formi, međutim, plana vežbanja se uglavnom ne pridržavamo, jer smo ubeđeni da nemamo vremena za sve obaveze sa tog čuvenog spiska i tako vežbanje često ispadne sa njega, iako nam je, u suštini, dovoljno i 15 minuta dnevno.

Foto/Pixabay/QuinceCreative

1. Čvrste i zategnute ruke

Ukoliko niste zadovoljni svojim rukama ili jednostavno želite da ih malo učvrstite, zategnete ili oblikujete, stanite u lagani raskorak, ruke spustite da padaju uz telo, a zatim ih podižite u vazduh podižući tegiće, tako što ćete rukama praviti slovo V. Napravite dve serije od po 12-15 ponavljanja. Ukoliko nemate tegiće, poslužite se praznim bočicama vode u koje možete da naspete pesak ili kamenčiće.

Foto/Pixabay/wandus

2. Preskakanje konopca

Ova vežba je savršena vežbanje ruku, nogu, guze, a odlična je za vežbanje koordinacije i ravnoteže. Pored toga je i zabavna, pa je odličan izbor za sve one koji ne vole monotone, dosadne i jednolične vežbe.

Foto/Pixabay/5132824

3. Džoging u kući

Iliti imitacija džoginga. Možda nemate vremena da izađete na trčanje, ali sasvim sigurno imate nekoliko minuta ujutro pre tuširanja i spremanja za izlazak iz stana. Stojte u mestu i privlačite kolena ka grudima koliko god brzo možete. Odmarajte se u pauzama od po 20 sekundi čisto da biste došli do vazduha.

Foto/Pixabay/scottwebb

4. Kružite ramenima

Ukoliko želite da ojačate mišiće, ali vam jednostavno nedostaje vremena ili novca da odete u teretanu, isprobajte kruženje rukama. Ruku spustite uz telo i kružite njome 10 puta ka napred, pa 10 puta ka nazad. Vežbu ponavljajte 15 minuta.

Pakleni trening za zategnuto telo: 30 minuta vežbi koje će zapaliti vaše mišiće



Izvor: Objektiv.rs, cosmopolitan.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar