NEDELJNI ASTRO RITAM

Precizna uputstva za dane pred nama, evo šta nam zvezde spremaju i na šta treba obratiti pažnju

Astrolog Objektiva detaljno objašnjava kako će planete uticati na naš dnevni ritam tokom ove sedmice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Snepter

Ovog ponedeljka probudili smo se sa Mesecom u znaku Raka. Mnogi su se probudili pre svojih ukućana ne bi li im spremili doručak dok ne ustanu. Mesec u Raku utiče na promenljivo raspoloženje kod svih znakova zodijaka a najvise kod Rakova, Riba i Škorpija. Zato se nemojte čuditi svojim promenama u ponašanju prema drugim osobama. Dok smo i na poslu bavimo se porodičnim problemima ili obavezama. Mesec u Raku uvek naglašava osećanja pa zato se možete lako naljutiti. Međutim tokom dana obzirom da će Mesec i Mars imati povoljne aspekte sa Uranom možete očekivati dobar i konstruktivan dan. Bude se vaši unutrašnji motori kreativnosti i neobičnih ideja.

U utorak bez obzira na povoljan aspekt Meseca i Neptuna koji daje dobru intuiciju, kreativnost i maštu, možete se osetiti usamljenima bar na trenutak, dok će Mesec u opoziciji sa Plutonom dati dozu ljubomore i netolerancije. To je posebno važno za Škorpije. Zato pokušajte da izbegnete rasprave u kojima nema pobednika.

U sredu Mesec je u Lavu pa vam jača volju, tako da će Lavovi, Strelčevi i Ovnovi imati bolje raspoloženje i jače samopuzdanje. Dobra energija i odlično raspoloženje neće mimoići ni Vodolije, Vage i Blizance. Tako će pripadnici vazdušnog i vatrenog elementa sredinom nedelje imati fantastičnu volju da sve obaveze privedu kraju. Neudoban aspekt Meseca prema Jupiteru i Saturnu daje nam prevelika očekivanja i brige, jer nismo zadovoljni svojom produktivnošću. Zato tokom dana možemo imati neočekivane reakcije na poslovnom planu, pa nas to lako uvodi u nervozu.

U četvrtak 28. maja, glasnik zodijaka Merkur ulazi u znak Raka, gde ostaje do 4. avgusta. On obično gostuje oko tri nedelje u svakom znaku. Ali ovoga puta kreće u retrogradni hod i to od 18. juna do 12. jula. Tokom ovog boravka u Raku vreme je da razgovaramo sami sa sobom. Za Merkur u Raku bitna je razmena osećanj,a ali u porodičnom i veoma bliskom okruženju. Zato je ovo period u kome se možete povezati sa familijom, rođacima, pa i sa društvom iz detinjstva. Možete ostvariri bolju komunikaciju ili obnoviti davno prekinutu saradnju. Četvrtak je dan kada nam je važnija diskrecija. Postajemo malo introvertni.

U petak stavljamo u drugi plan virtuelni život i društvene mreže. Bar se možemo na trenutak odmoriti od pregršt informacija kojima smo “bombardovani” svakodnevno. Sada dajemo prednost stvarnim, praktičnim veštinama. Mesec je u Devici pa će se Bikovi, Device i Jarčevi baviti detaljima na poslu ali i u porodici. Mesec u Devici nas podseća da smo zavisni jedni od drugih, i da vodimo računa o tome koliko se dajemo. Ovaj mesec u Devici pomaže da postavimo granice u davanju sebe drugima. Mesec u Devici je dobar da praktično i na novi način primenimo poteze u novim dnevnim rutinama. Znate da se ovaj svet promenio, zato je vreme da ublažite nerealne standarde koje ste sebi postavili.

Subota je obeležena neobičnom energijom. Mogući su konflikti sa partnerom kod Rakova, Riba, Škorpija ali i Blizanaca, jer je retrogradna Venera u njihovom znaku i traži objašnjenja iz prošlosti.

U nedelju možemo biti opušteni i veoma prilagodljivi. Mesec je u znaku Vage, pa su na dnevnom rasporedu odnosi sa partnerom. Mesec je u dobrom aspektu sa Saturnom pa se svi znaci zodijaka trude da izbalansiraju emotivne odnose, kako bi trajali u vremenu. Ali, krajem dana Mesec je u nepovoljnom aspektu sa Merkurom, pa nemojte dozvoliti da osećanja utiču na vaše odluke. Zato Rakovi, Ribe i Škorpije mogu iskoristiti ovu energiju Merkura u vodenom elementu i udvostručiti svoje kreativne ideje i veštine. Možda ste nekoga pogrešno procenili, proverite svoje odluke… Udružite se sa rodbinom, porodicom i familijom, jer vam život može biti lakši i možete imati više vremena za sebe.

Piše astrolog Vesna Trajković



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar