HOROSKOP

Venera u retro hodu: Spremite se za sudar sa bivšim ljubavima!

Retrogradna Venera u Blizancima će biti od 13. maja do 25. juna, evo šta čeka sve znake zodijaka u tom periodu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/himanshu gunarathna

Venera kreće u svoj retrogradni hod od 13. maja, i tako će se kretati sve do 25. juna. Spremite se pripadnici vazdušnog elementa – Blizanci, Vage i Vodolije. Lako se možete vratiti u već odgledani ljubavni film. Ovo je period u kome vas čekaju ljubavne drame, zaljubljivanje i konstantni flert. Najsjajnija istočna zvezda uvek ima šta da kaže o ljubavi, zadovoljstvu i braku!

Nedeljni horoskop od 11. do 18. maja: BIK ulazi u tajnu vezu, BLIZANCIMA munjevite promene

Evo šta svim znacima zodijaka donosi retrogradna Venera u Blizancima:

Ovnovi treba povedu računa kako i šta govore svom partneru. Svaka reč se može pogrešno protumačiti i dovesti vas u nepotreban sukob.

Bikovi mogu izgubiti na kratko svoje jako samopuzdanje, pa im ljubavni zanos može pomutiti mozak. Čuvajte se obećanja bez pokrića. Imaju veliku mogućnost da se vrate u nekadašnji ljubavni odnos koji se završio na dramski način. Ovog puta oni ponovo bude strast i nekadašnji osećaj pripadnosti. Međutim potrebno je znati da sve ljubavi koje započnu u periodu Venerine retrogradnosti nemaju vek dužeg trajanja.

Venerino tranzitno kretanje donosi odjeke prošlosti u kojima preispitujemo dosadašnje ljubavne odnose. Zato se dragi Blizanci nemojte iznenaditi ponovnom dramskom zapletu koji vam donosi ljubav iz prošlosti.

Retrogradna Venera okreće se ka prošlom vremenu, pa se svim Rakovima savetuje da osveže svoje partnerske odnose toplim porukama i ljubavnim zapisima na frižideru, ogledalu.

Dragi Lavovi se ne moraju čuditi ako sretnu ili ih pozovu osobe na koje su odavno već zaboravili. Prošlost vam dolazi u sadašnjost, ali ne i u budućnost.

Device, vi pokušavate da naplatite svoj emotivni dug iz davnih dana. Neverovatno je koliko puta neko želi biti povređen. Valjda sve dok ne savlada lekcije.

Merkur u Blizancima: Kreću susreti, komunikacija, stižu dobre vesti, laži izlaze na videlo!

Kod Vaga je moguće iznenađenje. One mogu doživeti blagi potres jer im se može ponoviti ljubavna priča iz daleke prošlosti. To im retrogradna Venera ponavlja istorijske ljubavi. Venera koja vlada Vagom i Bikom jeste čarobnica koja čuva trag ljubavi, koji daje neizbrisiv potpis čak i kroz vekove. Pa, drage Vage, utisnite ljubav ponovo u svoje sećanje. Venera budi uspavane ljubavne priče kada ide u retrogradnu šetnju. I eto nas ponovo u hodnicima nekadašnjeg vremena da proživimo još jednom nešto što se već dogodilo i da ponovo pređemo ljubavne lekcije.

Škorpije se mogu vratiti u emotivnu nezrelost u kojoj nisu umele da se nose sa davanjem i primanjem ljubavi. To je samo momenat slabosti koji traje do 25. Juna.

Strelčevi će upotrebiti sve snage da sačuvaju ljubav koja može biti uzdrmana krutim stavovima. U ljubavi nema pameti, pustite srce da odluči.

Ovaj period retrogradnog kretanja Venere Jarčevi koriste za spajanje lepog i korisnog. Sve vreme posvećuju dobroj komunikaciji na poslu i u partnerskom odnosu.

Retrogradna Venera u Blizancima kod Vodolija donosi impulsivne odluke kada su romanse u pitanju. Međutim Venera vas savetuje da ne pristajete na haotične i privremene užitke, da ne bi imale razočarenje.

Ovaj retrogradni tranzit Venere najjače osećaju osobe koje imaju natalnu retrogradnu Veneru ali i oni koji je imaju u 12. polju horoskopa ili u znaku Riba. Jer se sada i tajne ljubavi osvetljavaju.

Tako se pripadnici znaka Riba mogu osetiti ogoljeno ili razočarano kada saznaju pravu istinu o partneru. Međutim, ovaj period Ribe mogu iskoristiti za ljubav prema sebi i prema svojim bliskim, proverenim ljudima.

Retrogradnost je povezana sa lošim tokom događaja jer nas vraća unazad na ne baš prijatna sećanja. Međutim ako nam tranzitna Venera pravi dobre aspekte prema natalnim planetama onda ovaj period možemo iskoristiti za istraživanje potencijala u ljubavi, rad sa egom je takođe važan. Tako da možemo pokušati da smanjimo kontrolu nad partnerom kao i nad željom da ga promenimo i prilagodimo sebi i svojim potrebama. I to što nam retrogradna Venera donosi izazov u kojem treba da prihvatimo našeg partnera baš onako kakav on i jeste. To je lekcija iz prihvatanja sebe da bi mogli da prihvatimo druge sa svim manama i potencijalima. Tokom ovog tranzita prisutna je emotivna nezrelost i velika nesigurnost pa se savetuje da se ne sklapaju brakovi tokom njenog prividnog kretanja unazad.

Piše astrolog Vesna Trajković

Horoskope našeg astrologa pratite i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Instagram – Objektiv.rs

Šta donosi RETROGRADNI PLUTON znacima zodijaka? Spremite se za šamar istine!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar