MARS U RIBAMA

Mars plovi kroz znak Riba, sada su nam emocije “na kvadrat”

Planeta Mars će prolaziti kroz znak Riba do 28. juna, što će uticati na sve znake zodijaka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Aynur Zakirov

Mars gostuje u znaku Riba u Jupiterovoj kući i sada su sve emocije na kvadrat, i tako će biti sve do 28. juna. Nema više jakog bunta i nepredvidljivo mogućih slobodarskih ideja. Sada je vreme za magiju, iluziju, kreaciju, duhovnost, iscelenje i tajne. Pliva Mars po okeanu Riba i donosi nam promenljivu energiju u raspoloženju.

U ovom periodu možemo imati veliku empatiju prema drugima ali i tajne ljubavne romanse. Ovo je Mars koji spašava druge a pri tom ih lišava šanse da koriste svoju snagu. Zato je ovo vreme u kojem nam svi oni kojima pomognemo mogu biti nezahvalni. Neshvaćen od drugih i često nerazuman i sam sebi, Mars u Ribama je slab borac ali je fatalan i magičan, čarobnjak koji samo kreaciju duše želi da izrazi. I hiljade tona ljubavnih pesama bi ispisao ovaj osećajni Mars, a dao bi i celo bogatstvo sveta da nema bolesnih i gladnih. I zato se ovaj Mars bori sa svim silama za dobro, koje je negde davno izgubilo bitku u surovom svetu sadašnjice.

Najjači upliv boravka Marsa u Ribama i prirodnoj dvanaestoj kući osetiće Rakovi, Ribe, Škorpije i Ovnovi. Mars u Ribama sem promenljivog raspoloženja na dnevnom nivou donosi i more mogućnosti za kreativnost, pisanje i tajne odnose bilo da su prijateljski, ljubavni ili poslovni.

Tako su i neki dogovori i akcije prekriveni velom tajne da bi se u pravom trenu osvetleli. Moguće su i neuzvraćene ljubavi kao kod Prevera prema Barbari, Prešerna prema Juliji i Laze Kostića prema Lenki. Zato je lako rukovati sa Marsom u Ribama ako ste pesnik, jer možete iz podsvesnih dubina izroniti pravu i čistu ljubav. Bio on sanjar, anarhista ili odmetnik svakako je humanista neshvaćen od drugih, a često i nerazumljiv sam sebi.

Zato je ovo vreme u kome pokušavamo da razumemo sebe i svoje akcije na ličnom i nesvesnom nivou.

Ovnovi će izgubiti energiju na dinamici svakodnevnog života. Bikovi mogu biti osetljivi i podložni razočarenjima. Dok će Blizanci biti nejasni drugima, ali će koristiti svoju pokretačku energiju na neobičan način. Rakovi će dobiti više samopuzdanja da izraze svoje veštine. Dragi Lavovi mogu raspolagati tuđim novcem u javne svrhe. Device će iskoristiti Marsa da pokažu stav i volju u partnerskim odnosima. Dok će Vage morati da kontrolišu svoj temperament ljutnje. Škorpije su u ovom periodu impulsivne i prevrtljive. Strelčevi vežbaju samodisciplinu. A Jarčevi se bore sa netrpeljivim stavom prema nesavršenosti poslovnih kolega. Zato će Vodolije vredno raditi i dobiti vredne nagrade koje su i zaslužile. Ribe će Marsovo gostovanje iskoristiti za svađalačku energiju samo zbog grubih reči koje uvode u sukobe, a one koje se bave umetničkim radom dobijaju inspiraciju za stvaranje.

Marsova energija je u Ribama i zato možemo tokom juna očekivati povremenu ljutnju i bes ako ne dobijemo rezultate na kojima radimo. Početkom juna kvadrat Marsa sa retrogradnom Venerom i Suncem u Blizancima donosi nam konflikte i verbalne duele u ljubavnim odnosima, a to nas sve uvodi u povremene oluje raspoloženja kada su emocije nepredvidive i snažne.

Krajem meseca Mars će se sresti sa Neptunom u Ribama i doneti nam svima problematiku sa prevelikom konzumacijom alkohola i opijata. Ukoliko ova konjukcija pravi loše aspekte sa natalnim ličnim planetama, neki od nas mogu očekivati prevaru u ljubavnim vezama. Zato je potrebno da napravimo otklon prema iluzijama i preteranim idealizacijama partnera koje nas iz prevelike idealizovane ljubavi vode u preveliko razočarenje.

Piše astrolog Vesna Trajković

Horoskope našeg astrologa pratite i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Instagram – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar