Windows 10: Majsko ažuriranje ugrožava računare i podatke

Korisnici su nezadovoljni, a čak i oni najstrpljiviji počinju da negoduju zbog konstantnih problema

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Pixabay

Iako je Microsoft obećao bolje Windows 10 iskustvo svojim korisnicima, novi problemi i dalje stižu, a poslednja ažuriranja ozbiljno ugrožavaju uređaje i privatne podatke.

Naime, KB4556799 Windows 10 ažuriranje izaziva čitav niz problema, uključujući “plavi ekran smrti”, brisanje podataka, probleme s performansama pogođenih uređaja, probleme sa audio fajlovima, te druge poteškoće.

Korisnici su, naravno, nezadovoljni, pa čak i oni najstrpljiviji počinju da negoduju zbog konstantnih problema, te straha koji izaziva svaki novi apdejt.

Kompanija Bila Gejtsa potvrdila je navedene probleme i saopštila da se radi na rešenjima, dok sve više korisnika ističe da su im uređaji uništeni pošto su instalirali novo ažuriranje.

Očekuje se da Windows 10X, koji će se najpre naći na desktop i laptop uređajima, donese ozbiljne izmene u Microsoft ekosistemu, kada je reč o budućim ažuriranjima.



Izvor: Telegraf

Komentari (2)

  1. Ja imam motherboard h61 i procesor i5 trece generacije ,imam windows 10 original,ne piratsku verziju, od kada se pojavio i nikad nisam imao problema sa azuriranjem ili bilo cime, pomenuti apdejt KB4556799 instaliran je 23 maja i sve radi kako treba. Nije najnoviji racunar ima barem 5 godina od kako sam ga kupio,mozda i vise,ne moze sve da radi na racunaru od pre 20 godina.

    Odgovori

Ostavite komentar