Ovako žive Holivudske zvezde: Jela je i trenirala kao Margo Robi i ovo su rezultati

Da li biste mogli da izdržite?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Da li vas zanima kako Holivudske zvezde žive? Jutjuberka Sofi Džejn je odlučila da otkrije kako se hrani i trenira jedna od najlepših glumica – Margo Robi.

Saznala je da Margo nema posebnu bjuti rutinu svakog dana, ali da ima poseban režim treniranja i jedenja kada se priprema za ulogu. Uvek svoju dnevnu rutinu prilagodi liku koji igra. Ovako Margo živi kada se sprema da se vrati ulozi Harli Kvin.

Tada ne jede brzu i masnu hranu, izbegava slatka pića, slatkiše, pa čak i crnu čokoladu. Trudi se da unosi dosta proteina. Sofi je za doručak jela ovsenu kašu i zeleni smudi, kao i Margo. Smetalo joj je što doručkuje tako rano – u 7 sati. Međutim, doručak je bio ukusan i dugo ju je držao sitom.

Margo za ručak obično jede zelenu salatu, piletinu sa limunom ili ribu. Sofi je zaključila da je to stvarno zasiti. Savetuje svima koji imaju problema sa nadutošću da probaju vu dijetu.

Za ulogu Harli Margo vežba 2 sata dnevno, obično popodne. Prvo radi kardio vežbe, trči i diže tegove. Za poslednji film je učila da profesionalno vozi rošule, pa je sate preovodila vežbajući to. Sofi je objasnila da trening nije mnogo težak, iako je naporan, ali da je brzo ogladnela.

Dženifer Lorens je jedna od NAJLEPŠIH ŽENA, a sada nam je otkrila TAJNU svoje PRIRODNE LEPOTE

Margo večera pečeno povrće i ribu. Sofi je prokomentarisala da je večera bila ukusna, ali da je brzo ponovo bila gladna. Nedostajalo joj je da jede nešto slatko tokom dana.

“Ova dijeta nije ekstremna, i svako može par dana da je praktikuje. Osetićete  se zdravije i bolje, i potpuno razumem zašto je ovo njena rutina kada sprema ulogu”, zaključila je Sofi.

Ovako je to izgledalo:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar