Dženifer Lorens je jedna od NAJLEPŠIH ŽENA, a sada nam je otkrila TAJNU svoje PRIRODNE LEPOTE

Sve to možete i vi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Kyle GRILLOT / AFP / Profimedia

U masi holivudskih glumica, nekolicina se, definitivno izdvaja po svom prirodnom izgledu, a među njima je i Dženifer Lorens.

Njena specifična lepota nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a zvezda filma “Hunger Games”, odnosno, devojka koja se najčešće saplete na crvenom tepihu, kao i sve poznate ličnosti, ima svoje bjuti trikove.

Verovali, ili ne, ona nikada ne praktikuje rigorozne dijete i ne iscrpljuje se napornim treninzima.

Alie evo šta radi:

Foto/Pixabay.com

Ishrana bez dijeta, ali mudro

Krompir, hleb, kozji sir, rukola i patlidžan su neke od omiljenih namirnica zvezde, ali kada hitno mora da stvori top formu zbog uloge, Dženifer prelazi na posebnu dijetu. To uključuje:

  • kuvana jaja i čaj od kamilice – za doručak,
  • paradajz čorba, ćuretina i sok od šargarepe i đumbira – za ručak,
  • kao i salata od povrća začinjena maslinovim uljem – za večeru.
Foto/Printscreen/YouTube Movieclips

Trening po volji, ali sa učinkom

Dženifer Lorens u filmu “The Hunger Games” trči mnogo i savršeno puca strelom. Ipak, u isto vreme, uopšte ne izgleda mršavo. Za tu priliku je odlučila da se posveti teškim vežbama u teretani, umesto kojih je odabrala one kojima je cilj istezanje mišića i njihovo jačanje. Zahvaljujući tome, ona uopšte ne izgleda iscrpljeno, ali poseduje toniranu i sportsku formu.

U tome joj pomaže lični trener Dalton Vong. Za nju je razvio kompleks jednostavnih, ali efikasnih vežbi koje glumica izvodi sa posebnom pažljivošću.

To joj daje priliku da stalno održava dobru formu, kako je ne bi izgubila. Glumica najviše vremena posvećuje časovima joge i pilatesa koji joj pomažu da ojača leđa i bokove, kao i da održi predivan stav.

Foto/Printscreen/YouTube
gretchentwo

Minimalna šminka

Često možemo videti da Dženifer praktično ne koristi šminku i ne nosi haljine. Kako je rekla u jednom od svojih intervjua, radije bi provela ceo dan kod kuće, sedeći na kauču, nego što bi obukla večernju haljinu.

Na kraju, sreća i lično zadovoljstvo su najvažniji u našem životu, a Dženifer Lorens to savršeno dokazuje svojim primerom. Budući da je holivudska zvezda prve klase, uopšte ne teži da udovolji zahtevima modernim trendovima i ponaša se onako kako smatra da je prikladno.

HVALA! Devojka u kraktom videu OBJASNILA kako da OČISTIMO MAŠINU ZA SUDOVE sa samo DVA sastojka (VIDEO)

Ne ide vam sa ŠAMPONIMA za SUVO PRANJE KOSE? Caka je u ovom jednostavnom TRIKU



Izvor: Objektiv.rs, Cosmopolitan.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar