Zašto je dobro imati pored sebe osobu rođenu u znaku BIKA: Naučiće vas da uživate u hedonizmu

Rođeni u periodu od 21. aprila do 20. maja, ovih dana slave rođendan

Foto/Pixabay/DarkWorkX

Za sve u životu postoji dobar razlog, a ukoliko među bliskim ljudima imate one koji su rođeni u periodu od 21. aprila do 20. maja, postoji čak 10 dobrih razloga zbog kojih se ubrajate među srećnike.

Evo njihovog spiska:

1. Sigurno imate osobu u svom okruženju koja je do te mere opuštena da ste ponekad ljubomorni na nju. To je to Sunce u znaku Bika koje daje opušten pristup prema životu.

2. Bikovi odlično poznaju sebe i svoje potrebe. Zato je sve što ih okružuje podređeno isključivo njihovoj udobnosti. Oni se organizuju u svom domu tako da sve do detalja prilagode svojim potrebama za sigurnošću i velikom udobnošću. Zato kada uđete u dom Bika koji ume da bude odličan domaćin, možete zadovoljiti svoja čula ukusnim posluženjem. Nikada ne planirajte kratke posete jer je to prosto nemoguće. Jednostavno nije baš lako da na brzinu konzumirate sav hedonizam koji vam Bik nesmetano i široke ruke daruje.

3. Bikovi su uvek pobornici sigurnosti i udobnosti, zato i prijatelje oko sebe retko menjaju. Isto tako potrebno je da se dogodi čudo da bi odmah i na prvu loptu prihvatili nove ljude u svoj život. To je samo zato što vole dugotrajna prijateljstva u kojima znaju da su prihvaćeni. Ne mogu oni da se smaraju da grade nova i da se dokazuju.

4. Svakako je dobro poznavati Bikove. Niko ne može bolje da vas nauči da uživate u sopstvenom hedonizmu. Ako tražite najbolji provod ili najukusniju večeru u najboljem restoranu, nećete pogrešiti ako pitate Bika. Nemojte se brinuti i o poslasticama, bar oni znaju gde su najbolji kolači u gradu.

5. Pripadnice znaka Bika su najveće zavodnice zodijaka. Tako da i o načinu suptilne ljubavne igre možete mnogo naučiti od ovih ljubimica samog Zevsa. Iako skloni ljubomori, sposobni su za duboku i dugotrajnu ljubav. Žene Bikovi su fatalne za Škorpiju a harmonične odnose u ljubavi mogu imati sa Devicama i Jarčevima.

6. Rođeni u ovom znaku orijentisani su na lepotu, umetnost i praktične stvari. Kada je u pitanju moda i modni trendovi kod Bika su stvari veoma jasne. Modni detalji moraju biti skupi ali i praktično nosivi. To je parola kojom se oni vode.

7. Svakako je bitna stvar kod Bikova da oni veruju u floskulu da hedonizam jača organizam. To je njihova životna filosofija.

8. Ako vam je potreban odličan binismen baštovan kuvar, ekonomista bankar potražite rođene u znaku Bika.

9. Svako od nas ko voli komfor, udobnost, muziku, pevanje, kuću može biti odličan partner Biku.

10. Bik je partner koji je veran, dosledan, strpljiv, promišljen i odmeren. Odličan je organizator svakodnevnog života. Zato, kada jednom zavolite Bika, to može biti i za ceo život.

Piše astrolog Vesna Trajković

Horoskope našeg astrologa pratite i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Instagram – Objektiv.rs

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar