EURO dan 3 – Poljaci bez glavnog oružja na Oranje, Danci i Slovenci uvertira za spektakl Srbija – Engleska

Svi uz Srbiju večeras

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/YouTube/Unisport

Evropsko prvenstvo u Nemačkoj se nastavlja. Danas na programu nova tri meča i ono što je najvažnije za srpske navijače jeste i meč koji naša reprezentacija večeras igra sa Engleskom.

Treći dan turnira otvaraju Poljska i Holandija duelom koji počinje od 15 časova. Ovaj meč igra se u sklopu grupe D u kojoj su još i Austrija i Francuska. Obe ekipe muče muku sa povredama pa će tako Poljaci biti bez najboljeg strelca u istoriji reprezentacije – Roberta Levandovskog. Slične probleme ima i Kuman sa svojom ekipom. Meč se igra u Hamburgu, a trijumf bi mogao i jednima i drugima da donese mnogo.

Naredni meč koji ćemo pratiti jeste i onaj važniji nama. Grupu C započinju Danska i Slovenija duelom od 18 časova i taj duel će Srbija kao i navijači pomno pratiti. Meč će se igrati u Štutgartu na MHP Areni, a pravdu na tom meču će deliti Sandro Šarer. Poslednji duel ove dve ekipe desio se krajem prošle godine kada je Danska sa 2:1 trijumfovala u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Poslednji i najvažniji meč igra se u 21 čas gde se sastaju Srbija i Engleska. Orlovi više od dve decenije čekaju nastup na Evropskom prvenstvu i sa mnogo motiva i želje ulaze u ovo takmičenje. Sa druge strane, Englezi su stigli kao izarziti favoriti sa jednim od najjačih sastava u njihovoj istoriji. Kombinacija talenta, iskustva i tradicije ih opravdano stavlja u situaciju da budu optimistični u Nemačkoj. Piksi i Orlovi su jasno stavili svima do znanja da će Srbija od starta igrati sa željom da napadne protivnika i uradi sve kako bi došla do pozitivnog rezultata.

Svakako nas očekuje još jedan dan vrhunskog fudbala koji će se završiti pravim spektaklom koji naša nacija čeka nešto više od dve decenije. Svi uz Srbiju večeras!Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar