Mali: “Finansije su nam stabilne, Srbija i Srpska će se uvek međusobno pomagati”

On je istakao da će od izložbe Ekspo 2027. koristi imati i Srbija i Srpska.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/instagram/mali_sinisa

Prvi potpredsednik vlade i ministar finansija Srbije Siniša Mali poručio je danas tokom posete centrale Poreske uprave u Beogradu zajedno sa delegacijom Republike Srpske koju je predvodila ministarka finansija Zora Vidović, da su finansije Srbije stabilne i da će se Srbija i Republika Srpska uvek međusobno pomagati.

„Građani Srbije i Srpske da znaju, finansije su nam stabilne. I mi ćemo stalno pomagati jedni drugima, to je osnova boljeg života svih nas”, rekao je Mali. On je izrazio zadovoljstvo zbog posete koleginice iz Republike Srpske.

„Drago mi je što je Zora tu, što je direktor Poreske uprave tu, kao i njihovi saradnici. Mnogo sam srećan i zadovoljan što smo se okupili, moto celog dana je jedan narod – jedan sabor”, rekao je Mali, prenosi Tanjug.

On je istakao da će od izložbe Ekspo 2027. koristi imati i Srbija i Srpska.

„Gradimo najveći razvojni projekat Ekspo 2027. Očekujemo milione posetilaca i da taj događaj bukvalno bude podsticaj razvoja celog regiona i infrastrukture. Da će dovesti do izgradnje novih škola i bolnica i svega onoga što diže kvalitet života”, rekao je ministar. Dodao je da je na finansijskim zvaničnicima da obezbede stabilan rast i razvoj i unaprede kvalitet.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar