Dok tenzije između Irana i Izraela eskaliraju, ne možemo da se ne setimo Baba Vanginog proročanstva

Iransko raspoređivanje dronova samoubica, balističkih projektila i raketa, podstaklo je diskusije o Trećem svetskom ratu na društvenim mrežama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/TMZ

Evropa bi mogla da doživi povećan broj terorističkih akata, dok bi “velika zemlja” mogla da se bavi testiranjem biološkog oružja u narednim godinama, navodi Mirror predviđanje čuvene Babe Vange, proročice koju je svet zapamtio po njenim tačnim predikcijama.

Baba Vanga, čije je pravo ime bilo Vangelia Pandeva Gušterova, dala je nekoliko jezivih predviđanja o potencijalnom početku Trećeg svetskog rata. Ovo njeno proročanstvo deluje još jezivije nakon eskalacije sukoba između Izraela i Irana prošlog vikenda.

Ona je rekla da će doći do ekspanzije terorističkih aktivnosti u Evropi i čini se da sugeriše mogućnost da “velika zemlja” koristi opasno biološko oružje u napadima ili testiranju. Njena proročanstva za 2024. kažu da bi širi sukob mogao proizaći iz prvobitne bitke Izrael-Hamas, koja je pokrenuta 7. oktobra 2023. godine, kada je Hamas napao južni Izrael i ubio 1.200 ljudi.

Trenutna kriza na Bliskom istoku dovodi svetske lidere na ivicu panike, a sve u nadi da najnoviji čin agresije Irana neće izazvati regionalni rat – ili još gore, Treći svetski rat. Takođe, postoji zabrinutost zbog potencijalnog izraelskog odgovora na vazdušni udar Teherana tokom vikenda, za koji je Izrael obećao da će naići na odmazdu.

Iransko raspoređivanje dronova samoubica, balističkih projektila i raketa, podstaklo je diskusije o Trećem svetskom ratu na društvenim mrežama. Vazdušni napad bez presedana trebalo je da bude osveta za vazdušni napad 1. aprila na iranski konzulat u Damasku u Siriji, za koji se smatra da je pokrenut iz Izraela.

Baba Vangino  proročanstvo, zajedno sa predviđanjem francuskog astrologa Nostradamusa iz 16. veka, koji je predskazao pomorski rat 2024. usredsređen oko “crvenog protivnika”, izaziva opravdanu zabrinutost.

Imajući u vidu povećane tenzije između Kine i Tajvana i nedavne borbe sa požarima duž brodskih ruta u Crvenom moru, ne možemo a da se ne zamislimo dobro nad rečima koje su ostale zabeležene posle Baba Vange i Nostradamusa.

BONUS VIDEO:Izvor: mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar