Kristijan Golubović: Kad me prozivaju kažu ti si seljak, a ja kažem DA ali meni je komšija bio Bekenbauer! (FOTO)

Velika ispovest...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot YouTube

Kristijan Golubović je na gostovanju u emisiji “Glamur” na TV Happy odlučio da javno progovori o svom životu nakon izlaska iz zatvora.

On je otkrio dosad nepoznate detalje između ostalog da je uvek želeo da bude kardiohirug kao i da je prvi put 10 miliona maraka video u koferu majke Milanke (koja je bila uhapšena zajedno sa njim kod crkve “Svetog Marka”)

Kristijan Golubović doživeo NEZGODU kod Pirota: Prosuo mi se KOTLIĆ sa pasuljem na desnu nogu! (FOTO)

“Moj tata je želeo da budem vojni pilot, a ja sam želeo da budem kardiohirurg. Jednog dana je moj drug Lazar Subotić, koji je bio plavušanko i dečko na svom putu, doneo je maketu srcu i objašnjavao mi šta je aorta, srčani mišić itd. Mene je to zainteresovalo. Taj dečko je bio meni uzor, i naočigled njega ja sam želeo da sledim njegov put. Nažalost on nije više među živima, i meni je jako žao što neće moći da čuje ovu ekskluzivu”, rekao je Golubović.

Na pitanje voditelja kako je sestra podnela smrt majke, Kristijan je nastavio:

“Ja danas kada gledam moju sestru, od kada je mama umrla, ne prođe jedan dan da je ne tapšem jer je ona smrt majke teško podnela. Veza između naše porodice je abnormalno jaka, jer naša majka je bila komadant, bila je spremna da pogine za svoju decu, a trebalo bi da bude obrnuto”, izjavio je Kristijan i dodao:

“Jednostavno jedna majka koja je bila spremna sve da učini. Ja sam kod te žene prvi put u svom životu video 10 miliona maraka u koferu. Ja kažem: ‘Šta ova moja majka radi?”

Što se tiče egzistencialnog dela njegove porodice, Kristijan je o tome rekao:

“Mi smo uvek bili dobrostojeća porodica, išli smo dva puta godišnje na zimovanje i letovanje, a sve to zahvaljujući tome što su moji roditelji bili prvi šverceri u gradu”, zaključio je Kristijan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Ovde na slici sa tog gostovanja,slika gde ima teget dzemper i bele naocale se jasno vidi da Kristijan konzumira konkretno Heroin.Atrofirane jagodice i male zenice.Jasan dokaz da je konzument nazalnim putem ( usmrkujuci supstancu ) ,tako da ona prica da je pio kafetin kad su ga uhapsili kad je izasao,je suplja prica.Doduse znam i sa par drugih strana da je sklon tome.On nezasluzuje 1 minut javnog prostora sem u emisiji kod Masana Lekica.Ali kod nas je sve moguce ocigledno?

    Odgovori

Ostavite komentar