Obradović pred Efes govorio o ekipi i važnosti podrške koja dolazi sa tribina: “Navijači su naša snaga”

Pred crno-belima je izuzetno bitan meč u pogledu borbe za plej-in fazu Evrolige

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/instagram/partizanbc

Košarkaši Partizana u četvrtak od 20:30 dočekuju ekipu Efesa u sklopu 27. kola Evrolige. Trener Obradović govorio je uoči tog susreta.

– Igraćemo protiv tima, koji je sa novim trenerom i imali su odlične rezultate u poslednje vreme, sem finala Kupa, koji su izgubili protiv Fenerbahčea. Očigledno da su igrači dobili nove uloge i da je čovek koji je dugo godina bio pomoćni trener, da veruje igračima koji su tu godinama. U odnosu na prvu utakmicu, roster je promenjen, neki igrači su se oporavili i oni igraju veoma dobro. Njihov kvalitet je svima veoma dobro poznat. Za nas je važno da smo okupili igrače u nedelju, da su se reprezentativci Srbije priključili danas. Da iskoristim priliku i čestitam na pobedama u kvalifikacijama. Odradili su jedan trening, to je nešto što je za nas bilo bitno. Radili su na veoma dobar način, posvećen i sa željom da odigramo dobro utakmicu.

Govorio je i o zdravstvenom stanju njegovih igrača.

– Džejms ima problem sa ramenom, povreda iz finala Kupa. Nije trenirao danas Tristan, osetio je bol u kolenu, videćemo sutra kakva će situacija biti i da li će moći da pomogne ekipi.

Navijače je pozvao da pruže voljenom timu maksimalnu podršku i pokažu još jednom o kakvoj se ljubavi radi.

– Navijači Partizana su poznati po tome da će uvek dati podršku. Moram iskoristiti priliku da ih zamolim da podrže tim i igrače i da mi iz te energije, iz onoga što daju timu, da dođemo do dobrih rezultata. Ovaj klub postoji i takav je kakav je zahvaljujući njima. Svi mi ostali smo prolazni, dolaziće novi ljudi, ali ono što je snaga Partizana to su ovi ljudi. Ako možda to nekom nije jasno do sada evo da kažem, svi smo mi zamenljivi i ovaj će klub postojati bez nas, ali oni su ta snaga, jer su najbolji navijači na svetu.

Podsetimo, crno-beli se trenutno nalaze na 11. mestu tabele Evrolige sa 12 pobeda i 14 poraza i od desetog mesta je razlika samo jedna pobeda.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar