Horoskop za ponedeljak 11. decembar: Rak da se pazi povreda, Vagu očekuje šarmantna osoba na putu

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik

Saznajte šta vam dnevni horoskop predviđa za ponedeljak 11. decembar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

Ovan (21. 3 – 20. 4)
Mesec se u večernjim satima približava vašem vladaocu Marsu, planeti akcije ali i sukoba, donoseći vam rasprave sa ženama. Preko saradnje sa strancima možete da uvećate svoje prihode. Briga za starijeg člana porodice. Pazite da se ne opečete.

Bik (21. 4 – 21. 5)
Mesec prelazi preko Strelca i pravi inkonjunkciju sa Jupiterom u vašem znaku, čineći vas sklonim preterivanju, naročito u trošenju novca. Pozicija Marsa, unosi tenziju u ljubavni život žena Bikova, a razlog je partnerova ljubomora.

Blizanci (22. 5 – 21. 6)
Polusekstil između vašeg vladaoca Merkura i Meseca u sedmoj astrološkoj kući, povoljno utiče na komunikaciju sa poslovnim partnerima, naročito ako radite u turizmu, ugostiteljstvu, marketingu. Voljena osoba preuveličava probleme u vašoj vezi.

Rak (22. 6 – 22. 7)
Tranzit vašeg vladaoca Meseca preko astrološkog polja posla, pre podne vam donosi nove kontakte sa osobama iz inostranstva. Iritira vas ponašanje bračnog ili dugogodišnjeg partnera, koji se žali na nedostatak vaše pažnje. Pazite se povreda u kući.

Lav (23. 7 – 22. 8)
Mesec u astrološkoj kući kreativnosti, pod uticajem Saturna usporava vaše planove ali donosi šanse za saradnju sa strancima. Aspekt između Urana koji upravlja partnerskim odnosima i vašeg vladaoca Sunca doprinosi iznenadnom razdvajanju od voljene osobe.

Devica (23. 8 – 22. 9)
Pozicija Meseca u astrološkoj kući privatnog života i vašeg vladaoca Merkura, povoljno utiče na komunikaciju sa članovima porodice. Međutim, konjunkcija sa Marsom, u večernjim satima, ženama rođenim u ovom znaku donosi rasprave sa voljenom osobom.

Vaga (23. 9 – 22. 10)
Dobar aspekt između vašeg vladaoca Venere i Meseca u Strelcu, nagoveštava mogućnost upoznavanja sa šarmantnom osobom na putu, predavanju ili u školi. Kvadrat sa Saturnom, nepovoljno utiče na komunikaciju sa partnerom, rođacima i saradnicima.

Škorpija (23. 10 – 22. 11)
Mesec se u večernjim satima približava vašem vladaocu Marsu u astrološkoj kući posla i zdravlja, zbog čega su moguće rasprave sa partnerom, ali i povrede. Napet aspekt sa Saturnom, odlaže realizaciju nekih kreativnih ili sportskih aranžmana. Nesanica.

Strelac (23.11 – 21. 12)
Mesec uveče obrazuje konjunkciju sa Marsom u vašem znaku, zbog čega bi trebalo da izbegavate rasprave sa ženama, ma kog pola da ste, kao i sukobe sa voljenom osobom. Napet aspekt sa vašim vladaocem Jupiterom, upozorava da pripazite na ishranu.

Jarac (22. 12 – 20. 1)
Potrudite se da u prepodnevnim satima, završite važne poslove i dogovore, jer vam okolnosti kako dan bude odmicao, neće ići na ruku, zbog kvadrata između Meseca u astrološkom polju karijere i vašeg vladaoca Saturna, planete kašnjenja.

Vodolija (21. 1 – 19. 2)
Mesec u astrološkoj kući više sile, pod uticajem vašeg suvladaoca Saturna, planete odlaganja, nepovoljno utiče na finansije. Neočekivana reakcija ljubavnog partnera na neki vaš predlog unosi tenziju u vaš odnos. Reumatske tegobe.

Ribe (20. 2 – 20. 3)
Izazovan aspekt između Meseca u astrološkom polju karijere i vašeg suvaladaoca Jupitera, čini vas sklonim nerealnim planovima po pitanju saradnje sa strancima. Pozicija Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, donosi poznanstvo preko interenta.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar