Dnevni horoskop za 8. novembar: JARAC je danas osetljiv, BIK se raspravlja sa voljenom osobom, LAV dobija novac u popodnevnim satima

Škorpije su dans podložne povredama i infekcijama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/ Daniel Roberts

Ovan

Dobar aspekt između vašeg vladaoca Plutona i Venere koja danas ulazi u Vagu, povoljno utiče na vaš poslovni i ljubavni život. Izazovni aspekti sa Saturnom i Neptunom, donose vam probleme u komunikaciji sa nadređenima. Opasnost u saobraćaju.

Bik

Vaš vladalac Venera, planete novca, danas ulazi u vaše astrološko polje svakodnevice, obrazujući dobar aspekt sa Merkurom, vladaocem vašeg posla, što vam donosi nove dogovore i aranžmane. Rasprave sa voljenom osobom. Hormonski status.

Blizanci

Merkur, vladalac vašeg znaka i privatnog života, pravi sekstil sa Venerom koja ulazi u Vagu, donoseći vam poznanstvo sa umetnikom ili sportistom. Očekuje vas uvećanje prihoda, ako se bavite porodičnim ili privatnim biznisom. Sklonost povredama.

Rak

Vaš vladalac Mesec približava se Veneri u popodnevnim satima, najavljujući mogućnost odlaska na kraći put. Poslovni dogovor sa Bikom ili Devicom, donosi vam novac. Emotivni partner pruža vam podršku. Podložnost sportskim povredama.

Lav

Aspekt vašeg vladaoca Sunca sa Mesecom u kući posla donosi vam novac, naročito ako se bavite uslužnim ili delatnostima u vezi sa modom ili nekretninama. Ulazak Venere u Vagu, nagoveštava susret sa mlađom osobom na putu ili predavanju.

Devica

Mesec u vašem znaku, blizu Venere koja danas ulazi u vaše polje posla, donoseći vam zaradu ako vaše zanimanje podrazumeva rukovanje novcem ili nosi određenu dozu rizika. Slobodne Device, preko posla mogu da upoznaju jednog Bika. Opasnost u saobraćaju.

Vaga

Vaš vladalac Venera, planeta ljubavi, lepote i novca, danas ulazi u vaš znak, donoseći vam tajnu komunikaciju sa osobom koju poznajate preko posla. Aspekti Meseca donose uvećanje zarade Vagama treće dekade. Problemi sa cirkulacijom.

Škorpija

Konjukcija Meseca i Venere, koja danas ulazi u vaše polje tajni, donosi vam udvaranje zauzete osobe. Međusobni aspekti planeta u zemljanim znacima, odgovaraju Škorpijama koje su preko posla prisutne u javnosti. Podložnost povredama i infekcijama.

Strelac

Planeta ljubavi, Venera, ulazi u kuću društvenog života i planova, donoseći vam novac ako radite u medijima, marketingu, turizmu, osiguranju. Trigon vašeg suvladaoca Neptuna i Merkura, vladaoca vašeg ljubavnog života, nagoveštava romansu na poslu.

Jarac

Venera, vladalac vaše karijere ulazi u Vagu, pa ćete brže realizovati svoje planove i zamisli u vezi sa umetničkim projekatima, medijima, sportskim aktivnostima, izdavačkom delatnošću, sudskim procesima. Osetljiv nervni sistem.

Vodolija

Ulazak Venere, simbola ljubavi, u znak ljubavi, Vagu, nagoveštava susret s nekim ko živi u drugom gradu ili zemlji. Opasnost u saobraćaju. Aspekti vašeg vladaoca Urana, donose vam novac preko porodičnog biznisa ili druge samostalne delatnosti.

Ribe

Opozicija između vašeg vladaoca Neptuna i Venere, koja danas ulazi u vaše astrološko polje svakodnevice i zdravlja, donosi inspiraciju umetnicima. Mesec u Devici nagoveštava uvećanje prihoda preko aranžmana sa strancima. Pazite se za volanom.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar