Sve o iznajmljivanju kombija za selidbe u Beogradu

U nastavku teksta daćemo vam sve informacije i savete koje trebate znati pre selidbe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Ako nemate iskustva sa selidbama, dobro se informišite jer zbog određenih propusta ceo proces može biti dosta naporniji i skuplji. Znate i sami kako to funkcioniše u prodaji, ukoliko agencije vide da nemate iskustva mogu vam na fin način dobro “napakovati” usluge koje vam možda i nisu potrebne.

Zato je bitno da znate šta možete očekivati i kako zaista funkcioniše pregovaranje sa agencijama koje iznajmljuju kombi za selidbe Beograd i okolina naselja.

Iznajmljivanje kombija je samo jedna usluga koja čini selidbu, agencije nude razne usluge koje vam mogu olakšati taj proces. Neke su neophodne, a određene možete i sami uraditi uz pomoć prijatelja.

U nastavku teksta daćemo vam sve informacije i savete koje trebate znati pre selidbe.

Gde pronaći ponude agencija za kombi selidbe?

Svakako najbolji način je da dobijete iskrenu preporuku od prijatelja i poznanika. Ukoliko ne želite da tražite pomoć od drugih, već da to sami učinite, Google je najbolja opcija. U pretraživaču ukucajte “kombi selidbe” i dobićete veliku ponudu različitih agencija. Tada morate filtrirati ponude i odlučiti kojoj ćete dati poverenje.

Otvorite sve ponude sa prve i druge strane na Google. U startu uklonite sajtove koji vizualno izgledaju loše, koji imaju zastareli dizajn i nisu prilagođeni za mobilne telefone. Sajtove koji su ostali pregledajte detaljnije i obratite pažnju na sledeće stavke koje mogu ukazati na kvalitet i profesionalnost usluge.

Istražite koja vozila koriste za selidbe i prođite kroz ostali sadržaj na sajtu. Tako ćete dobiti osećaj da li su posvećeni marketingu i da li ostavljaju dobar utisak na posetioce.

Nakon dodatnog filtriranja agencijama koje su i dalje u igri pošaljite poruku putem kontakt forme. Pitajte ih bilo šta, nedoumice koje imate vezane za kombi prevoz ili način njihovog poslovanja. Ovo je čisto da proverite da li redovno odgovaraju i kakav im je odgovor. Oni koji kasne sa odgovorima ne poštuju dovoljno klijente, možete očekivati da će kasniti i tokom selidbe.

Prednosti kombi prevoza

Kombi je najkompaktnije vozilo za transport. Iako na prvi pogled možda deluje kao mali prostor za pakovanje, nemojte da vas to zavara.

Za razliku od kamiona, kombi je dosta manji tako da sa njim imate mogućnost da se što više približite ulazu u zgradu ili dvorište. Samim tim, olakšaćete sebi posao jer nećete morati previše da nosite pakete.

S obzirom da vozilo nije preveliko, nema prikolicu, jednostavnije je i bezbednije za vožnju. To dovodi i do činjenice da troši manje goriva, tako da je i jeftnije od prevoza kamionom. Ušteda se ogleda i u vremenu koje je potrebno za pakovanje i prevoz, koje nije beznačajno.

Zaštita nameštaja i priprema za transport

Pripremite dovoljne količine kartonskih kutija, folija, torbi, selotejp traka, itd. Potrudite se da svaki komad nameštaja dobro obložite folijom, jer se prilikom transporta mogu oštetiti i napraviti vam dodatne neplanirane troškove.

Najvažnije je rastaviti sav nameštaj na što više manjih delova. Na taj način ćete lakše preneti i spakovati nameštaj, a prilikom demontaže označite delove kako bi vam bilo lakše ponovo sastaviti.

Sitne delove i šrafove spakujte u manje kutije ili kese koje obavezno označite.

Sve sitnice koje imate po stanu spakujte u kutije, ali vodite računa da ih pažljivo složite i obezbedite da prilikom vožnje ne dođe do lomljenja. Ukoliko su stvari teže, dodatno ojačajte kutije selotejp trakama.

Za garderobu iskoristite torbe i kofere koje imate, ili pozajmite od nekog. Kutije iz marketa nisu prikladne za garderobu jer su uglavnom prašnjave i prljave. Nove kutije za selidbe možete kupiti od agencije i njih možete iskoristiti čak i za garderobu.

Kako maksimalno iskoristiti prostor u kombiju?

Za prevoz gore navedenih komada nameštaja moraćete angažovati dodatno kamionski prevoz. Zato maksimalno iskoristite prostor u kombiju za manji nameštaj, kartonske kutije i torbe.

Kako ne bi došlo do problema prilikom pakovanja u kombi, najbolje je da sve pakete odložite ispred vozila. A zatim krenete sistemski i pravilno raspoređivanje.

Saveti za pravilno raspoređivanje paketa u kombiju sa ciljem da maksimalno iskoristite prostor:

– najveće i najčvršće pakete i delove nameštaja stavite na dno;
– pakete sa lomljivim stvarima stavite na vrh;
– torbama i kesama popunite prostor između kutija;
– ne naslanjajte ništa na lomljive pakete;
– spakujte tako da tokom vožnje paketi nemaju prostora za pomeranje.

Preporuka agencije za iznajmljivanje kombi prevoza i selidbe

Selidba može biti mnogo jednostavnija ako uz sebe imate prave ljude koji znaju svoj posao i ne žele da vas pređu. S’ obzirom da je velika gužva na tržištu agencija za selidbe u Beogradu, olakšaćemo vam izbor i dati preporuku za agenciju “Moja selidba”.

Izuzetno profesionalna ekipa momaka koji će selidbu učiniti tako jednostavnom i sve preneti na novu lokaciju bez ikakvih problema. Imate mogućnost da na njihovom sajtu “mojaselidba.com” napravite besplatan zahtev za procenu selidbe, iskoristite to i napravite dogovor koji vam odgovara.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar