SELITE SE? Evo najvažnijih informacija koje treba znati pre selidbe

Ovaj tekst će otkloniti sve nedoumice u vezi procesa selidbe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Selidbe Beograd

Selite se? Niste sigurni da li imate sve neophodne informacije koje su značajne za sam proces selidbe? Na pravom ste mestu, naredni tekst će Vam otkloniti sve nedoumice.

Selidbe često znaju da sa sobom nose tenziju, napetost i negativna iskustva. SD selidbe duži niz godina posluju na prostorima Republike Srbije, specijalno u Beogradu. Selidbe Beograd su naša uža specijalnost. Naš dobro uigran tim će učiniti da Vaša selidba prođe brzo, lako, bez opterećenja i što je najvažnije kroz osmehe na Vašim licima. Preselite svoj dom ili firmu efikasno i jeftino, uz adekvatna vozila i savremenom opremom kojom agencija Drašković – SD raspolaže.

Vršimo selidbe teških i glomaznih stvari, poput klavira, automata i slično, a visoka spratnost, bez lifta nam ne predstavlja problem. U nastavku teksta upoznajte se sa našim uslugama, kontaktirajte nas i zakažite termin selidbe i
besplatne procene koji Vam najviše odgovara. Selidbe Beograd obavljamo kamionom ili kombi prevozom. Kompleksnost selidbe, destinacija, pristup lokaciji i želja klijenta određuju prevozno sredstvo, kamion selidbe ili kombi selidbe.

Foto: Selidbe Beograd

Kombi selidbe Beograd služe i za transport manjih i većih selidba. Uvek postoji mogućnost za iznajmljivanje 2 kombija. Kombi selidbe su praktične selidbe zbog gužve, nedostatka parking mesta, prostora, infrastrukture, uskih prolaza i sličnih poteškoća.

Selidbe se odnose i na prenos jedne, dve ili nekoliko stvari, nameštaja, odnosno kreveta, kauča, stola i stolica, frižidera. Selidbu mogu vršiti naši radnici, a možete se i opredeliti isključivo za prevoz, ili prevoz uz utovar, ili prevoz uz istovar stvari. U tom slučaju, utovar ili istovar je na Vama, a cena selidbe se formira u zavisnosti od navedenih parametara.

Kod selidbe je najvažnija kvalitetna zaštita stvari, nameštaja, robe i inventara, kako bi se zaštitio od loma, habanja i oštećenja. Važno je odabrati najpraktičniji materijal za pakovanje. U zavisnosti od vrste stvari koje želite da pakujete treba odabrati adekvatan materijal. U nastavku teksta predstavljeni su najvažniji materijali za pakovanje stvari i nameštaja pre selidbe.

SELIDBE – MATERIJAL ZA PAKOVANJE

1. Deblje kartonske kutije za selidbe i prevoz – više dimenzija

– 80x60x50 cm kartonske kutije – petoslojne XL – 650 dinara;
– 120x80x80cm kartonske kutije – petoslojne 2XL – 1.550 dinara;
– 60x40x40cm kartonske kutije – petoslojne – "Universal" – 170 dinara;
– 63x32x35cm kartonske kutije – petoslojne "Strong" – 130 dinara;
– Rebrasti karton 10.5m 2 – 105cm x 10cm – 650 dinara.

2. Namenske kartonske kutije za selidbe:

– Kutija-garderober za pakovanje odeće – 650 do 1.500 dinara po komadu;
– Specijalne kutije za pakovanje, selidbe knjiga – 130 do 250 dinara po komadu.

3. Lepljiva traka za pakovanje i zaštitu – više vrsta, više dimenzija (50m x 5cm – solvent
lepak – 130 dinara)

4. STREČ FOLIJA – više vrsta

– Rolna 5kg – 1.200 dinara;
– Rolna 2.5kg – 800 dinara;
– Mini streč folija – 250 dinara;
– Crna streč folija 2kg – 800 dinara.

5. Pucketava folija – NAJNOVIJE U PONUDI

– Dvoslojna pucketava folija mini rolna 30m 2 (60cm x 50m) – 1.500 dinara. Pucketava
folija u rolni za pakovanje proizvoda manjih dimenzija do 40cm;
– Pucketava folija – troslojna 120m 2 (1.2 m x 100 m) – 7.500 dinara. Pucketava folija
idealna za pakovanje predmeta većih dimenzija sa oštrijim ivicama;
– Pucketava folija – troslojna 10 m 2 (1.2m x 8.4m) – 800 dinara;

– Pucketava folija – dvoslojna – rolna 120m 2 (1.2m x 100m) – 6.500 dinara;
– Pucketava folija – dvoslojna 10m 2 (1.2 m x 8.4m) – 650 dinara;
– Pucketava folija – troslojna 5m 2 (1.2m x 4.2m) – 400 dinara.

Foto: Selidbe Beograd

SELIDBE BEOGRAD CENE

Selidbe Beograd cene su individualne i određuju se na osnovu više faktora. Na cenu selidbe utiče udaljenost lokacija sa koje na koju se selite, spratnost, broj potrebnih radnika za Vašu selidbu, vrsta stvari koja se seli i drugo. Možda ovo deluje komplikovano, ali zapravo uz samo 1 poziv ili poruku možete zakazati Vašu BESPLATNU PROCENU SELIDBE.

Besplatna procena selidbe odnosi se na dolazak na adresu, popis nameštaja i stvari koje treba seliti, na osnovu čega se definiše cena selidbe. Druga opcija je da slikate ili snimite stvari, nameštaj, robu i slike pošaljete putem VIBERA. Treća opcija je slanje mejla, u kom ćete navesti sve ključne informacije. Pravna lica sa kojima sarađujemo se najčešće opredeljuju za poslednju opciju, dok se fizička lica pre opredeljuju za prvu ili drugu opciju.

Kod nas, selidbe su jednostavne, brze, efikasne i što je najvažnije, pružamo jeftine selidbe. Ukoliko Vam ovaj tekst ipak nije bio dovoljno od pomoći, za sva dodatna pitanja i nedoumice, možete nam pisati ili nas pozvati na broj telefona u svakom trenutku. Kontakt telefon: 064/4302713Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar