LUDILO! GDE SU GRANICE? Benzemi nude 100 miliona PO SEZONI

Fudbalski klub Al Itihad iz Džede ponudio je napadaču Reala Karimu Benzemu višegodišnji ugovor od skoro 100 miliona evra po sezoni, prenose španski i italijanski mediji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Sportklub / Printscreen

Poznati italijanski novinar Fabricio Romano tvrdi da su u ovu ponudu uključeni i svi bonusi. On je istakao da klub iz Džede očekuje brz i konačan odgovor francuskog napadača, koji je o ponudi iz Saudijske Arabije obavestio čelnike Reala.

Benzema ima ugovor sa madridskim klubom do 30. juna ove godine. Francuz je ranije najavio da će da produži ugovor sa Realom na još jednu sezonu, a španski mediji tvrde da je Benzema posle bogate ponude iz Saudijske Arabije odlučio da još jednom razmisli pre nego što donese konačnu odluku.

Foto/Printscreen/Instagram

Benzema je u Real stigao u julu 2009. iz Liona za 35 miliona evra, a postigao je 353 gola na 647 utakmica u svim takmičenjima za madridski klub. Sa Realom je osvojio je 24 trofeja, a prošle sezone dobio je Zlatnu loptu Frans fudbala.
Al Itihad je kolo pre kraja prvenstva osvojio titulu u Saudijskoj Arabiji. Al Itihad je prvi na tabeli sa 69 bodova, dok je Al Nasr drugi sa 64.

Portugalac Kristijano Ronaldo igra za Al Nasr, dok je argentinski fudbaler Lionel Mesi dobio ponudu da nastavi karijeru u Al Hilalu.



Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar