Psihički poremećeni sin BRUTALNO UBIO MAJKU Snježanu: Komšije otkrile jezive detalje

Policija je brzo reagovala i uhapsila osumnjičenog

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Rico_Loeb

Nemački mediji su pre nekoliko dana preneli kako je 26-godišnjak u Ofenbahu na Majni nožem ubio svoju 54-godišnju majku. Ubistvo se dogodilo u ponedeljak, 8. maja, u stanu stambene zgrade u ulici Esenštrase u kojem su oboje živeli.

Feniks-magazin saznaje kako je reč o hrvatskoj državljanki Snježani S. koja je rođena 1969. godine, a koja je s 26-godišnjim sinom stanovala u zgradi u Ofenbahu na Majni. Mladić je navodno imao psihičke probleme. Prema policijskom saopštenju 26-godišnjak je sam pozvao Hitnu pomoć.

– Rekao je da je nožem izbo 54-godišnju majku. Policija je stigla u stan, a 26-godišnjak nije pružao otpor prilikom hapšenja – rekao je portparol policije.

Policija je pre toga saopštila kako je u ponedjeljak (8. maja) oko 21. 30 sati pozvana hitna pomoć u stambenu zgradu u ulici Esenštrase, u četvrti Lauterborn u Ofenbahu na Majni. Ženu su zatekli s ubodnim ranama te je svaka pomoć bila prekasno.

Komšije veče pre incidenta čuli buku

Komšije koji su večer pre čuli buku u stanu majke i sina, navode kako su videli 26-godišnjaka u krvavoj odeći. Sin je već od ranije bio poznat policiji. Porodica je živela 13 godina u zgradi u Ofenbahu na Majni

Zgrada u kojoj su živeli majka i sin je, pišu nemački mediji, dosta neugledna. Kod ulaza u zgradu nalazi se gomila smeća. U hodniku se nalaze kolica za kupovinu, stari nameštaj, fasadu bi trebalo okrečiti. U zgradi je 66 stanova.

Dve komšinice su kazale kako se porodica doselila u zgradu pre 13 godina, i da su bili gotovo “neupadljivi”.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar