VLAHOVIĆ BESAN KAO RIS, MURINJO “HEPI”! Juventus iščupao remi u 97, Roma blizu finala! (VIDEO)

Roma je pobedila Bajer Leverkuzen 1:0 u prvom meču polufinala Lige Evrope, dok je istovremeno Juventus u dubokoj nadoknati uspeo da izjednači na konačnih 1:1 i da tako spreči poraz od Sevilje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP/Spada

Tim rezultatima završena su prva “poluvremena” dvomeča koji će dati finalistu drugog po snazi evro-takmičenja, čiji trofej donosi automatski plasman u Ligu šampiona.

Ljubiteljima fudbala u Srbiji sigurno će biti najznačajnija nervoza koju je Dušan Vlahović pokazao posle neubedljivog nastupa za Torineze. On je izašao iz igre u 60. minutu, dok je Juve gubio 0:1, a ekipa je bez njega uspela da iščupa bod u 97. minutu, golom rezerviste Federika Gatija na asisteciju Pola Pogbe glavom posle kornera. Srpski centar je izašao iz igre u 60. minutu, ustupivši svoje mesto Arkadijušu Miliku i taj izlazak nije lako podneo.

Vlahović je u poslednja dva kola Serije A bio strelac protiv Lećea i Atalante i svaki gol mu izuzetno znači za povratak u firmu posle “sušnog” perioda u martu i aprilu. Ipak, Alegri mu je večeras dao samo sat vremena na terenu i posle toga je Srbin ostao na učinku od 13 golova ove sezone. Revanši će biti odigrani za nedelju dana.

Istovremeno, Roma je na ponovo krcatom Olimpiku napravila još jedan veliki korak ka plasmanu u finale i ka još jednom evropskom trofeju, nakon što je prošle sezone osvojila Konferencijsku ligu pod vođstvom Žozea Murinja. “Posebni” je ovog puta poljubio trenera Bajer Leverkuzena, Ćavija Alonsa, a onda je njegov tim slavio 1:0, a strelac jedinog gola bio je vezista Edoardo Bove u 62. minutu.



Izvor: Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar