Dnevni horoskop za 27. mart: Vage, nezadovoljstvo na poslu, Ribe, povedite računa o krvnom pritisku

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Možete imati veće nesuglasice na poslu. Tokom dana blizak saradnik može naneti štetu vašem radu. Ne ulazite suludo u nove projekte ako niste završili stare. Povećana zabrinuutost za jednog od starijih članova porodice. Manji stomačni problemi.

BIK

Finasije nisu problem  iako ste potpuno fokusirani na novac. Jedini problem koji možete imati jeste potrošnja.  Osećanja su stabilna i ono što ste osvojili je veoma upućeno ka vama. Povedite računa o zglobovima.

BLIZANCI

Nemojte biti brzopleti u nadi da ćete tako dobiti dobre kritike od nadređenih. Vaša želja da se istaknete neći biti lak zadatak. Sve ono što očekujete u ljubavi neće biti, bar ne danas. Napetost zbog velikih očekivanja.

RAK

Danas je vaš najveći neprijatelj  nestrpljenje. Taj osećaj može vas odvesti u portpuno pogrešni poslovni pravac. Ovo je dan koji nije optimalno dobar za ljubav ali vi ćete pronaći svoj romantični trenutak Pojačajte zdrave navike.

LAV

Dan počinje burno i sa previše problema. Zato će biti kašnjenja. Veoma strastveno raspoloženje sejete svuda oko sebe.  Partner je oduševljen jer ne mora sam da učestvuje u vašim planovima. Nemate promene na polju zdravlja.

DEVICA

Neće vam faliti  motivacije u danu pred vama. Svesni ste volje koju posedujete ali lakoća u odlukama je negde zatajila. Partneru je potrebna vaša podrška. Zato nađite se u pravo vreme i na pravom mestu. Zdravlje dobro.

VAGA

Nezadovoljstvo vas okupira  i borićete se sa tim osećajem celog dana.  Potrebno je da ne povređujte sebe lošim predikcijama i mislima. Dan je protkan jakim osećanjima.  Pitate se šta bi mogli da uradite da  nezadovoljstvo emotivnim životom bar malo promenite. Zdravlje dobro.

ŠKORPIJA

Nećete biti produktivni jer neke planove ostavljate za kasnije a druge stavljate iza leđa. Nikako da vas neko iz okruženja inspiriše na ljubav. Zauzeti pripadnici Škorpije imaju strastvenu aferu. Zdravlje odlično.

STRELAC

Neobičan manjak energije koji osećate posledica je preopterečenosti. Brinete oko porodičnih problema koji su vam preokupirali misli. Sagledajte stvari iz više uglova da biste bili efikasniji i manje senzitivni. Više odmarajte.

JARAC

Možete započeti pravljenje planova u svojoj delatnosti. Povoljan dan pred vama. Početni nesporazumi sa klijentima  biće delom rešeni do kraja dana. Na vama je da povučete prvi potez ako imate u planu da uđete u emotivnu vezu. Zdravlje promenljivo.

VODOLIJA

Za vas nema zime jer na vaša poslovna vrata kuca pravo proleće. Zato se danas možete naći u krugu veoma uticajnih  osoba. Rasterećeni ste emotivnih obaveza a to vam daje mnoge druge prilike. Odlično je vaše opšte stanje organizma.

RIBE

Nerazumevanje i kašnjenje sa obavezama  su obeležje današnjeg dana.  Ipak i pored izazova vi ste uradili fantastičan posao Ako vam se danas desi nešto lepo  nemojte se odmah uljuljkati u to osećanje mira. Povedite računa o krvnom pritisku.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar