Eraković: Idemo u Crnu Goru po nova tri boda, želimo da ostanemo na čelu tabele

Srbija je u prvom kolu kvalifikacija u Beogradu pobedila Litvaniju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FSS

Fudbalski reprezentativac Srbije Strahinja Eraković izjavio je da žele pobedu protiv Crne Gore u drugom kolu grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će biti odigrano naredne godine u Nemačkoj.

Srbija je u prvom kolu kvalifikacija u Beogradu pobedila Litvaniju 2:0, dok je Crna Gora u Razgradu savladala Crnu Goru 1:0.

Fudbaleri Srbije doputovali su danas u Podgoricu gde će sutra od 20.45 sati igrati sa selekcijom Crne Gore.

– Nije bilo vremena za neku dublju analizu njihove utakmice, to nas očekuje u nedelju uveče po povratku sa treninga. Video sam gol i drago mi je da se moj veliki prijatelj Nikola Krstović našao u ulozi junaka. Trese mreže u dresu svog kluba, sada je postigao prvenac i za reprezentaciju i svakako je jedan od igrača na koga moramo da obratimo posebnu pažnju. Trudićemo se da ga neutrališemo i da mu ostavimo što manje prostora – rekao je Eraković, prenosi zvanični sajt FSS.

Eraković je istakao da očekuje paklenu atmosferu na stadionu u Podgorici.

– To je nešto na šta smo navikli i ne treba da nam predstavlja problem. U petak je takođe bio sjajan ambijent na stadionu ‘Rajko Mitić’ i zahvalio bih se još jednom publici na velikoj podršci protiv Litvanije. U Crnu Goru idemo po nova tri boda i želimo da ostanemo na čelu tabele i posle drugog kola kvalifikacija za EP – istakao je srpski fudbaler.

Srpski fudbaler Dragiša Gudelj, brat reprezentativca Nemanje, završio je sinoć u bolnici pošto je izgubio svest na utakmici treće španske lige između njegove Kordobe i Ferola. Dragiša Gudelj je trenutno u stabilnom stanju i uspešno se oporavlja.

– Bili smo uz Nemanju, teško je sve to podneo, ali najvažnije da je sa Dragišom sve u redu i da je počeo da se oporavlja – rekao je Eraković.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar