Otkriveno kom igraču Piksi nije hteo da otkrije ime: Član Intera uskoro oblači dres Orlova

Selektor je na konferenciji održanoj u nedelju otkrio da bi Orlovi uskoro mogli da dobiju veliko pojačanje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Tek što je srpska selekcija postala jača za usluge Lazara Samardžića i Vladana Kovačevića, a tokom prethodnih meseci Srđana Babića, Stefana Mitrovića i Mileta Svilara, Dragan Stojković Piksi najavio je još jednu ‘bombu’.

Selektor je na konferenciji održanoj u nedelju otkrio da bi Orlovi uskoro mogli da dobiju veliko pojačanje, u vidu još jednog momka koji je rođen van granica Srbije.

– Ima još nekoliko igrača koje pratimo. Ali, ne mogu da kažem. Ovde na spisku je taj igrač. Ne pričam gluposti, već ono što je istina. Pratimo, videćemo kakve su šanse… Radi se o kvalitetnom igraču – istakao je selektor Dragan Stojković.

Kako prenosi ‘Kurir‘, reč je o članu svih omladinskih selekcija reprezentacije Švajcarske i fudbaleru Intera na pozajmici u Bazelu, Darianu Malešu.

Skauting je obavio sportski direktor reprezentacije Stevan Dika Stojanović, a roditelji mladog fudbalera poreklom su iz Republike Srpske što u velikoj meri olakšava posao.

Vezista je rođen 3. maja 2001. godine u Lucernu. Upravo je u istoimenom klubu načinio prve seniorske fudbalske korake. Tehnički potkovan do perfekcije, karkaterističan je po odličnom izvođenju prekida. Darian je levonog, ali se odlično služi i desnom nogom.

Maleš je od 2020. član Intera, kada je za Neroazure potpisao petogodšinji ugovor. Trenutno pruža fantastične partije na pozajmici u dresu Bazela. Njegova vrednost na Transfermarktu inosi 3.300.000 evra.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar