Petković: Za Kurtijevu mržnju prema Vučiću nema ni leka, ni doktora

Beograd je posvećen dogovoru iz Ohrida, poštujući svoje crvene linije i tu ništa nije prekršeno, poručio je Petković

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: YouTube/Printscreen

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je premijeru privremenih prištinskih institucija Aljbinu Kurtiju da za njegovu mržnju prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću nema ni leka ni doktora.

– Za Kurtijevu mržnju prema Vučiću nema ni leka, ni doktora! Kurti ne može da opravda što nije formirao ZSO i to će morati da uradi poštujući četiri potpisana sporazuma iz Brisela 2013. i 2015. godine. Beograd je posvećen dogovoru iz Ohrida, poštujući svoje crvene linije i tu ništa nije prekršeno – napisao je Petković na Tviteru.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić postigao je veliku pobedu na pregovorima u Ohridu 18. marta, što je izazvalo veliki gnev prema premijeru lažne države Aljbinu Kurtiju među opozicijom i albanskom javnosti u južnoj srpskoj pokrajni.

Oni su ogorčeni jer o priznanju nije bilo ni reči, dok je Kurti prihvatio da će Zajednica srpskih opština biti formirana. Više o tome čitajte u POSEBNOJ VESTI.

Kurti je i danas nastavio da kuka zbog Vučićeve pobede, pokazujući tako veliku količinu nervoze, o čemu možete detaljnije čitati KLIKOM OVDE.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar