Jeziv snimak napada izumrlog ČUDOVIŠTA kruži mrežama: Nije za one koji se plaše mora (VIDEO)

Animacija prikazuje kako bi potencijalno izgledao napad džinovskog megalodona na brod

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Instagram/aleksey__n

Talentovani kreator digitalnog sadržaja po imenu Aleksej objavio je animaciju na svojim profilima na društvenim mrežama koja je poprilično isprepadala ljude. Naime, palo mu je na pamet da pokuša da zamisli kako bi danas izgledao napad megalodona, čudovišta koje je izumrlo pre 3,6 miliona godina.

Video je prikupio milione pregleda, posebno na Instagramu i Tviteru, a Aleksej je jednostavno oduševio korisnike društvenih mreža koliko je obraćao pažnju na detalje i tako svoj rad učinio realističnim.

Podsećanja radi, megalodon (u prevodu veliki zub) i dalje se smatra jednim od najvećih i najmoćnijih predatora svih vremena, a naučnici još uvek ne mogu da se slože kako je najverovatnije izgledao, da li je najviše podsećao na veliku belu ajkulu, ili neku drugu.

Kako god bilo, poslednje procene govore da je mogao da naraste preko 20 metara (neki tvrde 25 ili 26), ili da dostigne težinu od 48 metričkih tona. Pored toga, imao je debele i robusne zube i veliku vilicu sa snagom ugriza od 108.500 do 182.200 njutna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ⲁⳑⲉⲕ⳽ⲉⲩ (@aleksey__n)



Izvor: Objektiv.rs, net.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar