Crnogorci očajni pred duel sa Srbijom: Beograđanin ne igra protiv Orlova, a to nije jedina loša vest!

Selektor Miodrag Radulović imaće baš težak zadatak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/FSS/Youtube

Selektor Crne Gore Miodrag Radulović saopštio je spisak kandidata za mečeve sa Bugarskom i Srbijom još pre dve nedelje, ali zbog povreda okupljanje za duele u Razgradu i Podgorici propustiće golman Stouka Matija Šarkić, napadač Sporting Hihona i nekadašnji fudbaler Partizana Uroš Đurđević, kao i bivši član crno-belih, a sad igrač azerbejdžanskog Karabaga Marko Janković.

Definitivno najveći udarac je što neće biti Đurđevića, momka koga su Crnogorci ukrali Srbiji.

– Start kvalifikacija je izuzetno značajan, pogotovo kada imate jaku i prilično ujednačenu grupu kakva je naša. Imajući u vidu značaj uvodnih mečeva nije bilo potrebe za eksperimentisanjem sa igračkim kadrom na koji računamo za duele sa Bugarskom i Srbijom, pa se među pozvanim reprezentativcima nalaze oni koji su u najboljoj formi i sa čijim smo kvalitetima upoznati do detalja. Pozvani igrači igraju na visokom nivou i standardno u svojim klubovima i na okupljanje reprezentacije, kao i uviek, dolaze maksimalno motivisani da ostvare zacrtane ciljeve. Verujem da će nam kvalitet i snaga kolektiva doneti željene rezultate u duelima sa Bugarskom i Srbijom na početku kvalifikacija- rekao je selektor Crne Gore, Radulović.

Sa druge strane, dobio je selektor i lepe vesti minulog vikenda! Četvorica reprezentativaca ove zemlje pogodila su mrežu, a strelci su bili Stevan Jovetić za Hertu, kao i Sead Hakšabanović za Seltik i Marko Bakić za OFI i Stefan Lončar za Debrecin. Adam Marušić je u dresu Lacija slavio u gradskom derbiju.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar