Ženi stigla pozivnica za SOPSTVENU SAHRANU: Prestravila se, misli da zna o čemu se radi

U pismu se navodi da treba da ode u krematorijum 31. marta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
sanjati da je neko umro
Ilustracija, Foto: Lev Dolgachov / Alamy / Alamy / Profimedia, Shutterstock

Pogrebna radnica Nadin Veske (40) iz Lacena u Nemačkoj pronašla je pozivnicu za sopstvenu sahranu u svom poštanskom sandučetu u četvrtak, 16. marta. Sadržaj pisma ju je šokirao, a ona ističe da je zabrinuta za svoj život.

– Uplašena sam – istakla je Veske.

U pismu se navodi da treba da ode u krematorijum 31. marta, na sopstvenu sahranu.

– Na osnovu dosadašnjih rezultata istraživanja, imamo informaciju da se od vašeg života više ne mogu očekivati društveno prihvatljive koristi, a vi svojim krajnje jadnim izgledom hodate okolo na užas čovečanstva i nepotrebno ga opterećujete – navodi se i u pismu.

Veske veruje da neko iz njene branše želi da je zastraši. Naime, njen način rada je nešto drugačiji jer nudi drugačiji oproštaj od preminule osobe, navodi časopis Feniks.

– Poslednji ispraćaj se može održati u dnevnoj sobi, u sopstvenoj bašti ili na drugim željenim lokacijama, a sve po želji ožalošćenih. Kod nas su sve naše cene transparentne i mogu se videti na našem sajtu, a verujemo da je pogrebnoj industriji potrebna standardizacija da bi se malo podigao kvalitet. Sahranjivanje mora da se odmakne od skupih kovčega, a mi smo to objavili na našem sajtu – objašnjava ona.Izvor: Objektiv.rs, Fenix-magazin.de

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar