Trener Borca besan nakon utakmice: “Maltretirali su nas, ovo što se dešavalo je velika sramota” (VIDEO)

Vidno nezadovoljan trener Čačana, a kako i da ne bude

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

U okviru 18. kola ABA lige košarkaši Borca iz Čačka poraženi su na svom terenu od Cibone 84:83.

Prvobitno utakmica je trebala da se odigra u ponedeljak, međutim zbog virusa prustnog u taboru domaćina, meč je odložen za 24 sata. To nije mnogo pomoglo Borcu, pa je danas izašao na teren sa tri prvotimca i četiri juniora.

Na konferenciji za štampu po završetku utakmice govorio je trener Borca Dejan Mijatović, koji je “skinuo kapu” svojim igračima i prokomentarisao dešavanja proteklih dana.

– Ne bih mnogo analizirao utkamicu. Hvala publici u Čačku koja je došla da nas podrži. Pokazali su da su tradicionalna publika i da je Borac veliki interes i veliki klub. Čestitam momcima koji su izašli na teren, bez jednog treninga, bez imalo respekta i ostavili srce na parketu – započeo je on.

Međutim, jasno je pokazao nezadovoljstvo povodom odluke rukovodstva regionalnog takmičenja da ne odloži ovu utakmicu iako je Borac dostavio dokumentaciju u kojoj se jasno vidi da veliki broj igrača ima virus.

– Nadam se, za svo ovo maltretiranje koje smo prosli, ova dva, tri dana, da će klub zauzeti stav i da ćemo isterati ove stvari na čistac. Ovo što se dešavalo je velika sramota i Borac nije ovo zaslužio. Ne želim da ova utakmica koju su momci odigrali fenomenalno, baci u zasenak sve ono što se dešavalo okolo – zaključio je Mijatović.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar