TRŽIŠTE NAMEĆE PROMENE: Grupni video-pozivi stižu i na Telegram

Korisnici se okreću ovim vrstama usluga kako bi ostali u kontaktu s voljenima, prijateljima i poslovnim saradnicima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay

Aplikacije za video-pozive postaju sve popularnije zbog koronavirusa koji je primorao ljude da ostanu kod kuće. Korisnici se okreću ovim vrstama usluga kako bi ostali u kontaktu s voljenima, prijateljima, školskim kolegama i saradnicima.

Sada i Telegram želi da proširi ponudu, te su najavili da imaju planove da uvedu sigurne grupne video-pozive na svoju platformu.

“Globalni karantini su ukazali na potrebu pouzdanog alata za video-komunikaciju. Video pozivi 2020. dosta su slični porukama u 2013. Postoje aplikacije koje su ili sigurne ili upotrebljive, ali ne i oba. Želeli bi da to rešimo i fokusiraćemo se da vam obezbedimo grupne video-pozive u 2020. godini“, saopštila je kompanija.

Kao što je već rečeno, i druge platforme za razmenu poruka odavno nude video-pozive. Međutim, u jeku pandemije koronavirusa, mnoge kompanije pojačavaju svoju ponudu.

Na primer, platforme poput WhatsAppa proširuju broj učesnika, dok je Facebook pokrenuo Messenger Rooms koji pokušava da parira Zoomu, uklanjanjem zahteva za registraciju i povećanjem broja učesnika do 50.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: PCPress.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar