Slavljenica završila u bolnici: Iz šale joj gurnuli glavu u TORTU i umalo je OSAKATILI za ceo život

Nažalost ova devojka će 25. rođendan pamtiti po jezivoj povredi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
citati za rođendan
Foto: Shutterstock

Proslava 25. rođendana za jednu devojku iz Kolumbije završila se bizarnom povredom i odlaskom u bolnicu kada su drugari pokušali da se našale sa njom.

Oni su hteli da joj gurnu glavu u tortu nakon što je ugasila svećice, ali nisu znali šta se u njoj nalazi. Umesto sa malo šlaga u licu i smešnim fotografijama završila je sa drvenim štapom zabodenim u oko.

Kako je njena sestra rekla za lokalne medije nesreća se dogodila 22. januara, sve se odigralo u sekundi, a nikome u početku nije bilo jasno šta se dogodilo.

– Nije izgubila oko, nema oštećenja mozga, hvala Bogu. Moramo da sačekamo i vidimo kako oporavak napreduje. Još ništa nije sigurno – kazala je ona, prenosi portal Kalle Blue Radio

Posle ovog slučaja objavljena su upozorenja u medijima kako bi se izbegao ovaj tip smicalice na rođendanima, koji je izgleda popularan u toj latinoameričkoj zemlji, a stručnjaci su upozorili da povrede mogu biti veoma ozbiljne.

Inače, velike rođendanske torte, posebno na više spratova, ponekad mogu da sadrže “armaturu” od uspravnih drvenih štapića kako bi bile stabilnije.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kalle Blue Radio

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar