Ženu napali zbog ove fotke sa MUŽEM: Primetili su nešto na njenom telu, a ona im održala bukvicu (FOTO)

Odlučila je da stane na kraj svim zlim jezicima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Instagram/jennakutcher

Dženu Kučer često prozivaju zbog izgleda njenog muža, ali je sada odlučila da stane na kraj zlim jezicima

Svadbena fotografkinja Džena Kučer (29) iz američke države Viskonsin udata je za muškarca svojih snova, a fotografije sa njim redovno objavljuje na društvenim mrežama. Međutim, njeni pratioci je često pitaju kako je moguće da je „uhvatila tako zgodnog momka” s obzirom na to da ima višak kilograma.

Njen suprug Dru, naime, ima savršeno “izvajano” telo, dok je Džena malo punija, pa joj mnogi zameraju da to ne zaslužuje. Što je, naravno, potpuno pogrešno.

Ali Džena je sada odlučila da stane na kraj svim zlim jezicima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JENNA KUTCHER (@jennakutcher)

– I sama sam se pitala kako ja, devojka sa oblinama, mogu da imam njega, gospodina sa savršenim trbušnim mišićima? Osećala sam se manje vrednom i kada bih se setila da nisam mršava, pomislila sam da ga ne zaslužujem. Ali ovaj čovek prihvata svaku moju oblinu, svaku rupicu, kilogram i bubuljicu poslednjih 10 godina i stalno me podseća koliko sam lepa čak i kada ne mislim tako (i kada se nisam istuširala nekoliko dana) – napisala je 29-godišnjakinja i zaključila:

– Moje ruke su velike, butine se mogu ljubiti, a zadnjica neujednačena, ali to samo znači da ima više mene da ga volim i izabrala sam čoveka koji to može da podnese. Ja sam mnogo više od svog tela, baš kao on, kao i ti. Prava ljubav ne gleda na veličinu.

Svi su podržali njenu najavu.

– Bože dragi, ti si lepa. Srećan je što te ima. On je u dobroj formi i to je dobro za njega, ali siguran sam da zna šta ima – samo je jedan od mnogih komentara.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, Večernji.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar