Dnevni horoskop za 31. januar: Vodolije, u ljubavi ste motivisani, Rakovi, zdravlje je promenljivo

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: Shutterstock

OVAN

Lako se možete spasiti dosade i samovolje ako budete srdačni i raspoloženi za opušteno časkanje. Na polju emocija puni ste ljubavi jer vam pomaže povoljan aspekt između Marsa u Blizancima  i Venere u Vagi. Zdravlje je veoma stabilno i dobro.

BIK

Stabilni ste u poslovnim namerama jer vas Venera podržava u odlukama. Imate manje nesuglasice sa partnerom koje ćete brzo prevazići ako ste raspoloženi za izlazak i razonodu. Polje ljubavi je opčinjeno dogovorima. Zdravlje sasvim stabilno.

BLIZANCI

Niste u  dobrom dnevnom raspoloženju za bilo kakve obaveze ali jeste za zabavu i dokono časkanje. Imatew dobre namere da uživate pored partnera ali on neće imati vremena za vaše predloge. Polje opšteg stanja zdravlja nije hronično ugroženo.

RAK

Nema napetosti a ni dosade pa se možete posvetiti poslu i pojedinim obavezama. Na polju ljubavi  ne tako lagana situacija. Loši aspekti više deluju na vaš znak pa se pričuvajte prevelike želje za dominacijom. Zdravlje je veoma promenljivo.

LAV

Jaka ambicija i želja za dominacijom danas može napraviti više štete nego koristi. Imajte u vidu da su nepovoljni aspekti za sukobe sa autoritetima. Polje ljubavi je obojeno suprotnim stavovima i nametanju mišljenja. Zdravlje je solidno.

DEVICA

Nije nemoguće da se sretnete sa osobom koja demonstrira moć na poslovnom planu. Zato i dolazi do sukoba. Pričuvajte se nasilja i nemogućih situacija. Polje partnerskih odnosa začinjeno je malim opsesivnim pobudama. Zdravlje je sasvim solidno.

VAGA

Pored dobrih i povoljih aspekata imate i manje zgodan aspekt manipulacije i laži. Zato otvorite oči da ne nasednete na provokacije od osobe koja želi da vas obmane. Ljubavne prilike su sjajne jer vas Venera podržava. Zdravlje je sasvim dobro.

ŠKORPIJA

Smanjite dominaciju i želju za osvajanjem ili pobedom. Pirove pobede  ne znače mnogo i neće vas zadovoljiti. Polje ljubavi je puno strasti i nepredviđene opsesije koja lomi poverenje kod emotivnog partnera. Zdravlje je veoma promenljivo.

STRELAC

Dobre i moćne poslovne namere i odlična koncentracija čine ovaj dan veoma povoljnim. Povoljni aspekti deluju lekovito na vaše ljubavne situacije. Zato se osećate strstveno i nadahnuto za ljubavne prilike. Polje zdravlja nije ugroženo.

JARAC

Veoma izazovna energija krasi vaš poslovni dan. To je samo zato što želite da dominirate i u situacijama gde to nije potrebno. U ljubavi želite potpunu kontrolu nad voljenom osobom ali vam  to neće ići po planu. Zdravlje bez većih tegoba.

VODOLIJA

Nemojte misliti da će kod vas da se odigra mir harmonija i ravnoteža jer niste spremni na normalne situacije. Kod vas je velika potrwba za uzbuđenjem i adrenalinom. Tako dobijate željenu motivaciju. Isto je i na polju ljubavi. Zdravlje dobro.

RIBE

Imate volje i snage ali nepovoljne aspekte da bi osovojili posao koji želite. Zato je boolje da se držite poznatih situacija. Polje ljubav je odlično jer danas vlada strast i ljubav. Harmonični odnosi pune vaš ego. Zdravlje je sasvim odlično.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar