Majka Beograđanke još čeka DOPIS iz Amerike o ćerki: “Nisam živa, čekam zvanične REZULTATE o mojoj Ani”

Anina majka se u petak, podsetimo, obratila ministarstvu i zatražila zvanične informacije od američkih institucija o slučaju njene ćerke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TANJUG/AP Photo/Kurir, Zorana Jeftic, Printscreen/Instagram/anawalshe, Objektiv/Ilustracija

Milanka Ljubičić, majka Beograđanke Ane Volš (39), koju je, kako se sumnja, suprug Brajan (48) ubio 1. januara, a kasnije njeno telo isekao i bacio na deponiju, kaže za medije da i dalje čeka zvanične rezultate iz Ministarstva spoljnih poslova kako bi saznala pravu istinu o tome šta se zapravo dogodilo njenom detetu!

Anina majka se u petak, podsetimo, obratila ministarstvu i zatražila zvanične informacije od američkih institucija o slučaju njene ćerke.

– Već pet dana iščekujem da me pozovu iz ministarstva i da mi kažu šta se dešava. Od 1. januara kao da nisam živa, isčekujem te izveštaje kao ozeblo sunce, jer ovo stanje u kom se nalazim je zaista jako teško – kaže nam Milanka i dodaje da ne zna kako da se nosi sa celokupnom situacijom koja ju je zadesila.

Nestanak Ane Volš, podsetimo, prijavili su njeni poslodavci 4. januara, pošto se nije pojavila na poslu u Vašingtonu. Njen suprug, u prvoj izjavi policiji izjavio je da je ona posle novogodišnje proslave u njihovoj kući, oko šest ujutru pozvala taksi jer je morala hitno na posao.

Međutim, ispostavilo se da nije bilo poziva, kao i da je Ana imala rezervisan let tek za 3. januar. Istraga je pokazala da je Brajan lagao policiju i namerno skretao istragu u pogrešnom smeru kako bi sebi kupio vreme za prikrivanje tragova zločina.

Američko tužilaštvo je prošle srede u sudu obelodanilo dokaze protiv Brajana i optužilo ga za ubistvo supruge Ane. Među dokazima su krvavi nož, DNK dokazi u podrumu, testera, Gugl pretraga.

– Na deponiji je pronađeno 10 kesa, na kojima su tragovi krvi, a u kesama su pronađeni peškiri, delovi ogrlice Ane Volš, njene čizme, “prada” torba, haljina sa krvavim rukavom – navodi se u optužnici.

BONUS VIDEO:



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar