Zidanu ponudili mesto selektora i da debituje protiv Srbije! Francuz odbio

Zidan je i na meti Portugala i Brazila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/Pablo Morano

Nekada jedan od najboljih francuskih igrača, a sada trenera Zinedin Zidan odbio je da bude novi selektor Sjedinjenih Američkih Država, prenosi dobro obavešteni ESPN.

Ovaj američki medij navodi kako je Zinedin preko svog agenta Alaina Miljaćija upitan da li bi preuzeo SAD na šta je Francuz uljudno odgovorio da nije zainteresovan. Podsetimo, Zidan je i na meti Portugala i Brazila.

Dugo se u svetu fudbala  vrti priča kako popularni Zizu čeka otkaz aktuelnog selektora “Galskih petlova” Didijea Dešana, da bi preuzeo kormilo reprezentacije čij je dres nosio sa puno uspeha u periodu od 1994. godine pa sve do onog nemilog događaja na Svetskom prvenstvu 2006. godine kada je dobio crveni karton udarivši italijanskog fudbalera Marka Materacija, i time onemogućio njegovoj ekipi da dođe do naslova titule prvaka sveta.

Da je Zidan prihvatio poziv Amera, svoj debi bi dočekao baš protiv naše reprezentacije, ovako će Entoni Hadson biti taj koji će SAD voditi protiv Srbije 25. januara i Kolumbije tri dana kasnije, jer su Ameri ostali bez svog prvobitnog selektora Grega Baghaltera kome je istekao ugovor.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar