“Živi Nostradamus” izrekao sumanuto PROROČANSTVO: Sve kreće 2023. iz tajne baze u SAD, spomenuo i Maska

Ekscentrični brazilski mistik je za sledeću godinu predvideo epohalni događaj koji podseća na naučnu fantastiku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/athos_salome, Google Maps

Dok se svet priprema da kaže zbogom 2022. godini, “Živi Nostradamus” Atos Salome predskazuje da će se sledeće godine otvoriti podzemni portal u američkoj tajnoj bazi “Oblast 51”.

Ekscentrični brazilski mistik stekao je svetsku slavu jer je navodno predvideo ključne događaje poput smrti kraljice Elizabete Druge, napada Rusije na Ukrajinu i pandemije. Ovaj put je svoje “vidovito” oko bacio na mesto jedne od najvećih misterija u krugovima teoretičara zavere.

Naime, ova baza Američkog ratnog vazduhoplovstva (USAF) nalazi se u Nevadi i decenijama kruže glasine kako su upravo tu preneseni ostaci NLO-a i vanzemaljaca koji su se navodno srušili kod Rozvela u Novom Meksiku 1947. godine.

Fanatične pristalice ove hipoteze takođe su uverene da se tamo odvijaju eksperimenti sa vanzemaljskom tehnologijom, dok je zvanična svrha “Oblasti 51”, sudeći po suvoparnom saopštenju američke vojske, da bude „fleksibilan i višedimenzionalni borbeni prostor za razvoj taktike testiranja i napredne obuke“.

Salome, koji je inače pristalica paranormalnih teorija, misli da se tu krije nešto iz naučne fantastike.

– Postoji tunel ispod zemlje u “Oblasti 51”, koji vodi do trodimenzionalnog portala, koji bi trebalo da bude otvoren 2023. Ovaj portal bi mogao da prenosi ljude između prostorno-vremenskih dimenzija. Postoji tunel koji vodi do drugog mesta i pristup tome je želja svih koji žele da se igraju Boga – kazao je on za Dejli star.

Samozvani prorok takođe tvrdi da je “okultna nauka” deo celog procesa, kao i da se isto to odvija na Antarktiku.

U ovu prosto neverovatnu priču umešao je vlasnika Tesle i Tvitera Ilona Maska, koji je, prema njemu, svestan moći koja leži u podzemlju “Oblasti 51” i da se ona može iskoristiti za razvoj futurističke tehnologije.Izvor: daily star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar