Ljudi ne veruju da ovo STVORENJE postoji: Šumar slikao šta vreba među pečurkama i zapanjio sve (FOTO)

Šumar je slikao zmiju "nemoguće" zelene boje dok je posmatrao pečurke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Twitter/@ParveenKaswan

Službenik Indijske šumarske službe (IFS) Parvin Kasvan nedavno je podelio fotografiju nestvarno zelene zmije na deblu obraslom pečurkama, ali mnogi korisnici Tvitera misle da je lažna.

Kasvan je rekao da je uočio zmiju dok je posmatrao pečurke.

– Baš sam posmatrao pečurke kada sam iznenada pronašao ovu lepotu. Izgledaju tako nestvarno i živopisno. Mogu da ostanu ovako satima – napisao je on između ostalog.

Dok se zelena zmija jasno vidi u centru, fotografija stvara utisak da je nakandno dodata i doterana kako bi tako izgledala. Neki korisnici interneta su čak rekli da izgleda kao da je iz kompjuterski generisane scene u filmu (CGI).

– Sledeći put umesto toga snimi video. Nemoj da daješ razloge za sumnju. Nadam se da razumeš, CGI je danas veoma napredan i slika izgleda pomalo improvizovano – napisao je neko u komentarima.

– Vau..tako je neverovatna. Neverovatna. Izgleda kao slika iz Fotošopa.. (mada znam da nije) – napisao je drugi korisnik.

Da stavi tačku na sve sumnje, Kasvan je podelio još tri slike u nastavku tvita

– Delim još neke slike. Kao što sam rekao, izgledaju tako nestvarno – napisao je on.

Kada je podelio istu fotografiju još u novembru, napisao je u naknadnom tvitu da zelene kufije (green pit viper) imaju mnogo vrsta i da ih je teško identifikovati po slici dok ih ne vidite izbliza.

U pitanju je otrovna vrsta iz roda Trimeresurus koja je endemična za jugoistočnu Aziju. Žive u Nepalu, severoistočnoj Indiji, Bangladešu, Mjanmaru, Tajlandu, Kambodži, Laosu, Vijetnamu, južnoj Kini (oblasti Fukien, Hainan, Kvangši, Kvangtung) i Hong Kongu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Times now news

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar