Kupila je mužu FARMERKE na poklon, ali se šokirla kad je videla šta je u džepu: Ovome se niko nije nadao

Srebrni prsten ima natpis na unutrašnjoj strani koji je paru dao do znanja da je očigledno nečije vlasništvo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vlada Sporcic

Jedan američki par sa Staten Ajlenda u Njujorku dao se u potragu za vlasnicom burme koju su pronašli u novim farmerkama.

Naime, Džin Vlahopuliotis naručila je svom suprugu nove farmerke za Božić, ali nije ni slutila da će u njihovom džepu biti iznenađenje, prenosi Yahoo News.

– Kada su stigle, moj muž ih je isprobao i rekao: „Vidi, našao sam burmu u džepu“. Mislila sam da se šali – kazala je Vlahopuliotis.

Srebrni prsten ima natpis na unutrašnjoj strani koji je paru dao do znanja da je očigledno nečije vlasništvo. Farmerke su, međutim, potpuno nove i još uvek imaju oznake na sebi. Farmerke su naručene onlajn i stigle su 15 dana kasnije.

Nakon što je pronašao burmu, par je odmah kontaktirao nadzornika radnje “Niman Markus” koji ih je obavestio da su farmerke poslate iz njihove prodavnice u Meklinu u Virdžiniji. Vlahopuliotis sumnja da je neko probao farmerke u prodavnici i izgubio prsten, ili prsten možda pripada osobi koja je spakovala farmerke za otpremu.

– Najverovatniji je zaključak da ih je neko isprobao i da je prsten skliznuo. Nadamo se da će publicitet izazvati srećan ponovni susret između prstena i kupca – saopštili su iz “Niman Markusa”.

Iako je svesna da su šanse za to male, Džin se nada istom.

– Nadam se samo da ćemo pronaći osobu kojoj prsten pripada – rekla je ona i dodala da su se dešavale i luđe stvari.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Večernji.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar