Dnevni horoskop za 23. novembar: Blizanci, više se krećite, Rakovi, u ljubavi nema promena

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao: Praktično ceo radni dan Ovnovi će imati borbu sami sa sobom. Sa jedne strane nekoliko dilema oko načina realizacije brojnih obaveza, a na drugoj strani nalet adrenalina da se sve ubrza.

Ljubav: Ukoliko uspete da deo visokog energetskog napona preusmerite na polje ljubavi, bićete u dobroj poziciji da uživate.

Zdravlje: Napetost.

BIK

Posao: Tokom ovog radnog dana tipične predstavnike Bikova očekuje dosta posla i povećan obim radnih obaveza. Timski rad mogao bi da bude veoma koristan.

Ljubav: Iz više uglova današnja dešavanja u sferi ljubavi donose vam lepe stvari i prijatna iznenađenje, naročito ako ste u stabilnim partnerskim odnosima.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

BLIZANCI

Posao: Neke poteškoće u dosadašnjim načinima rada mogle bi da se reše kroz neku novu saradnju, gde bi bilo investiranja iz novih izvora moguće i inostranih.

Ljubav: Ukoliko ste nedavno upoznali novu simpatiju, i ukoliko vas je zaintrigirala, postoji mogućnost ulaska u vezu, i savet je da ne budete preterano neodlučni.

Zdravlje: Poradite na fizičkoj aktivnosti, više se krećite.

RAK

Posao: Imaćete mogućnosti da neke započete aktivnosti finiširate i pre predviđenih rokova, a moguća je i neka pomoć na koju niste računali.

Ljubav: Nema nagoveštaja bilo kakvih bitnijih promena u vašem ljubavnom životu u odnosu na nekoliko prethodnih dana. Radite na očuvanju dobrih stvari vašeg partnerskog odnosa.

Zdravlje: Obratite pažnju na pojačanu nervozu i visok nivo stresa.

LAV

Posao: Najtipičniji Lavovi započeće ovaj radni dan sa izraženim elanom za profesionalno angažovanje, mada nivo energije može biti promenljiv.  Potrudite se da odbacite negativne misli i da sebe stavite u prvi plan.

Ljubav: Slobodni Lavovi bi trebali da krenu u akciju ali imaju neku nesigurnost. Nemojte na silu trčati  nekim osobama jer od tog posla na duži rok neće biti ništa.

Zdravlje: Budite fizički aktivniji.

DEVICA

Posao: Više puta proverite ono što ste uradili, pošto postoji mogućnost grešaka. Obavezno  krenite u rešavanje papiroloških pitanja.

Ljubav: Postoji mogućnost za novo interesantno poznanstvo koje vam može na prvi mah prijati, ali ne obećava na duže staze, zato ne žurite.

Zdravlje: Osetljivost zglobova i sitnih kostiju.

VAGA

Posao: Današnja dešavanja na poslovnom planu kod tipičnih predstavnika Vage, najverovatnije neće doneti ništa bitno novo i drugačije u odnosu na prethodni dan.

Ljubav: Kada su ljubavni odnosi u pitanju evo odličnog dana da se dodatno angažujete, ali i da očekujete više prijatnih iznenađenja od drage osobe. Uživajte.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

ŠKORPIJA

Posao: Nema predaha za tipične Škorpije. Za očekivati je da vas i danas zapljusne talas profesionalnih obaveza a moguć je i kraći poslovni put.

Ljubav: Astrološki aspekti najavljuju razvedravanje na vašem ljubavnom nebu. Krenite u susret tom lepšem periodu manjim, ali konkretnim koracima prema dragoj osobi.

Zdravlje: Povedite računa prvenstveno o redovnom i kvalitetnom načinu ishrane.

STRELAC

Posao: Možete imati problema sa papirologijom i nabavkom potrebnih dokumenata.

Ljubav: Evo dana kada sa svim realnim argumentima možete očekivati da pažnja i ona fina činjenja i ustupci sa razumevanjem budu usmereni od drage osobe ka vama. Uživajte.

Zdravlje: Manji problemi sa sitnim kostima mogu doneti razloge za nervozu.

JARAC

Posao: Pred većinom osoba rođenih u astrološkom znaku Jarca, danas je izuzetno povoljan dan da se bave organizacijsko – komunikativnim profesionalnim delatnostima. Vreme je za čišćenje zaostalih sitnica, i pripremu za novi profesionalni ciklus.

Ljubav: Relativno miran dan je pred vama kada su dešavanja na polju ljubavnih relacija. Potrudite se da ispunite bar neko od očekivanja voljene osobe.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

VODOLIJA

Posao: Svi astrološki aspekti ukazuju da je pred Vodolijama odličan radni dan za dokazivanje i avanzovanje na profesionalnom planu. Fokus neka vam bude na novim poslovima i prilikama koje se budu nudile.

Ljubav:  Slobodne Vodolije, nova poznanstva se samo ređaju, a vi trenutno ne znate na koju ćete stranu.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

RIBE

Posao: Očekuje vas dosta novih stvari, pre svega u tehničkom delu realizacije već dogovorenih profesionalnih obaveza.  Iako možda sporo, neke stvari dolaze na svoje mesto i krajnji rezultati će biti zadovoljavajući.

Ljubav: Nije loš dan da većina osoba rođenih u znaku Riba uspešno razreši eventualne manje ili veće razmirice u sferi ljubavnih odnosa.

Zdravlje: Osetljivost zglobova, čuvajte se fizičkih povreda.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, astroputnik.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar