Špagete sa Zlatiborac suvim svinjskim vratom

Dekorišite rendanim parmezanom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Zlatiborac

Sastojci:

Pakovanje špageta

200g Zlatiborac suvog svinjskog vrata

neutralna pavlaka

maslinovo ulje

parmezan

beli luk u prahu

beli biber

Priprema:

U šerpu sipati vodu, i staviti na ringlu. Dok čekate da voda provri, na tiganju, na malo maslinovog ulja, propržiti Zlatiborac svinjski vrat. Kada je voda u šerpi provrila, dodajte pakovanje špagetaa i kuvajte. U proprženo meso dodati neutralnu pavlaku, i pustiti da krčka. Pred kraj kuvanja dodati beli luk u prahu i biber. Kada su špagete skuvane, dodajte ih isprženom mesu, i promešajte. Servirati na tanjir i dekorisati rendanim parmezanom.

BONUS VIDEO:

Izvor: Zlatiborac

Izvor: Zlatiborac

Komentari (0)

Ostavite komentar

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!