Turista slikao selfi na VODOPADU, sledeće sekunde ga nije bilo: Užasnuti ljudi ga snimali

Telo je pronađeno posle dvodnevne potrage koja je počela nakon što je prestravljena grupa turista videla kako čovek nestaje u ponoru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Twitter

Pogibija turiste koji je pokušao da napravi selfi na vrhu veličanstvenog vodopada Iguasu na granici Agrentine i Brazila, snimljena je u ponedeljak i zaprepastila javnost širom Južne Amerike.

Prema prvoj verziji događaja, 60-godišnji Kanađanin je odlučio da se slika dok su vode istoimene reke dodatno nabujale zbog obilnih kiša. Telo je pronađeno posle dvodnevne potrage koja je počela nakon što je prestravljena grupa turista videla kako čovek nestaje u ponoru.

Kanađanin je odseo u argentinskom gradu Puerto Iguasu, a istražitelji su u početku posumnjali na samoubistvo. Međutim bilo je dosta svedoka koji su ispričali kako je čovek pokušavao da napravi selfi telefonom.

Opštinski direktor Turističke organizacije Iguasu, Marselo Đione, kazao je da je nesrećnog čoveka voda povukla za svega par sekundi i bacila sa litice.

– To je žalosna činjenica, sada je u rukama nadležnih organa da se istraži pod kojim okolnostima je ta osoba pala u vodu – kazao je on, apelujući na posetioce da ne prilaze previše , prenosi portal Kalle Blu Radio.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kalle Blue Radio

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar