Deda PREGAZIO unuka, išao u rikverc: Celo mesto POTRESENO, tragedija pogodila Duge Rese

Celo mesto je potreseno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto: Shutterstock

Vozeći automobil u rikverc, jedan 63-godišnjak je u nedelju kod Duge Rese u Hrvatskoj slučajno udario svog jednogodišnjeg unuka, koji je od zadobijenih povreda umro u tamošnjoj zdravstvenoj ustanovi.

Iz karlovačke Policijske uprave u ponedeljak su sopštili kako se ovaj nesrećni slučaj dogodio na području Donjeg Zvečaja, kada je 63-godišnjak automobilom s makadama počeo da se kreće u rikverc u nameri da uđe u dvorište, pa je tom prilikom udario dete.

Policijska portparolka Katarina Nadia Požega rekla je kako radi zaštite porodice i deteta ne govore o srodstvu učesnika tragičnog događaja, već tek može da potvrdi da je dete rođeno 2021. godine, ali meštani kažu da je nesreću izazvao njegov deda, i da je poginula 16-mesečna beba.

Državnom tužilaštvu biće prosleđeno izveštaj o ovom događaju, koji je kvalifikovan kao nesrećni slučaj smrtnog stradavanja deteta, rekla je Požega.

Kako je kazao Denis Lauš, predsednik Mesnog odbora Zvečaj, celo mesto je potreseno.

– Od kad smo juče to čuli, svi smo jako potreseni, nema reči kojima to možeš opisati, niti reči kojima možeš izraziti saučešće porodici, a koje dobro poznajemo. Mogu samo reći ne ponovilo se ikad ikome – istakao je Lauš.

BONUS VIDEO:



Izvor: 24sata.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar