Preljubnik je krvario i preklinjao, a kada je ona OPET stisla okidač desilo se čudo (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Besna žena je pucala partneru u leđa, a zatim pokušala da ga "overi"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Daily Mail

Stravičan snimak bezbednosne kamere uhvatio je trenutak kada je žena iz Brazila upucala dečka koji je varao u naletu ljubomore.

Dijana da Silva (36) je u bekstvu od policije pošto je u četvrtak u Sao Paulu teško ranila svog 46-godišnjeg dečka, čije ime nije objavljeno, prenosi Dejli mejl pisanje lokalnih medija.

Na snimku se vidi kako muškarac ide ka svom stanu kada da Silva dotrčava i puca mu u leđa. On se srušio na stakleni sto u hodniku zgrade, a zatim pao na pod.

Besna žena se niju tu zaustavila već je počela da se dere na njega i ismeva ga dok je krvario na podu i molio je da ga ne dokrajči. Ona nije imala milosti, pa je još jednom povukla obarač, ali se na sreću pištolj, po svemu sudeći, zaglavio.

Ranjenik tada pokušava da ustane sa poda natopljenog krvlju dok se devojka vraća u stan kako bi uzela nož. Na kraju ipak nije smogla snage da ga izbode, pa je samo vrištala na njega.

Muškarac je prebačen u bolnicu i od petka je u stabilnom stanju.

Policija je od svedoka u bolnici saznala da je muškarac rekao da je njegova devojka pobesnela jer je otkrila da je bio sa drugom ženom, prenosi brazilska novinska agencija G1. Komšija je za UOL Noticias rekla da se par stalno svađao i psovao jedno drugo.

– Oni nisu imali granice. Ponekad bi bio dan, a ponekad zora. Zbog toga je retko ko kontaktirao sa njima – rekao je komšija.

Policija je pretresla stan, koji je u vlasništvu žrtve, i pronašla nož i pištolj. Oružje nije registrovano ni na njega ni na njegovu devojku.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Daily Mail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar