SENZACIJA! Italijani tvrde: Fetel NAPUŠTA FERARI! Veliki udarac za “crvenog konjića!”

Nemcu na kraju sezone ističe ugovor sa Ferarijem prema kom je godišnje zarađivao 40 miliona evra

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/YouTube

Četvorostruki šampion sveta u Formuli 1 Sebastijan Fetel će po završetku sezone koja bi trebalo da počne kada se za to stvore uslovi zbog oandemije korona virusa napustiti Ferari, piše Gazeta delo Sport.

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Instagram – Objektiv.rs

Fetelu na kraju sezone ističe ugovor sa Ferarijem prema kom je godišnje zarađivao 40 miliona evra, a Italijani su spremni da mu ponude novi jednogodišnji sa platom od 13.000.000. To se Nemcu ne sviđa, čak ne toliko zbog drastičnog smanjenja plate, već zbog toga što zahteva dvogodišnji ugovor.

TO SMO SVI OČEKIVALI! Krenuo sukob oko novca! Ko plaća odlaganje Olimpijskih igara?

Ipak, Ferari je nedavno potpisao petogodišnji ugovor sa Šarlom Leklerom koji će zarađivati 11 miliona evropskih novčanica na godišenjm nivou, pa je jasno da će ubuduće sve nade polagati u njega i da mu traže adekvatnog partnera, a to izgleda nije Fetel.

Dobro upućena Gazeta delo Sport piše da Ferari ima trojicu kandidata koji bi mogli da dođu na Fetelovo mesto. U pitanju su već dokazani vozač Danijel Rikardo, supertalentovani Karlos Sainc junior i Antonio Đovinaci koji možda ima i najveće šanse zbog toga što je Italijan.

Najnovije sportske vesti čitajte i na našoj iOS i android aplikaciji – Objektiv.rs



Izvor: Srbija Danas

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar