Lekar ISPUSTIO bebu na pod, a onda majci uputio JEZIVE reči: “Bila sam u šoku, plakala sam” (FOTO)

Ona je prvo hitno prevezena u bolnicu jer nije mogla da podnese bol u stomaku, te je pozvan lekar

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Printscreen

Trudnoća Kristal Amezkide činila se sasvim normalna dok se u 21. nedelji nije zatekla u užasnim bolovima na bolničkom krevetu.

Ona je tada hitno prevezena u bolnicu jer nije mogla da podnese bol u stomaku, te je pozvan lekar.

Kristal je napisala: „Rekao mi je da već puštam vodu tj. da sam već u trudovima – bol su bili trudovi. Voda koju je moja beba Ian trebao da preživi je curila napolje. Rekao je da mi se grlić maternice otvorio i da je posteljica došla u kontakt s vaginalnim kanalom, što je dovelo do infekcije. Bila sam na ivici borbe s infekcijom te sam imala dva izbora. Prvi, prekinuti trudnoću i drugi, pustiti da telo učini šta mora. Šta??? Srce mi je bilo slomljeno, bolelo me je, svet mi se srušio. Kako sam dospela od uzbuđenja zbog trudnoće do toga da neću kući iz bolnice sa svojom bebom?”

Kristal je tada odabrala drugu opciju. Nastavila je: „I dalje sam imala trudove koji su bili sve učestaliji tako da je sestra pitala da li želim epiduralnu. Nakon epiduralne došao je kateter.

– Pola sata nakon što je došao kateter bila sam u užasnim bolovima. Rekla sam sestri da ga makne jer me boli. Ona se začudila jer nisam trebala ništa da osetim zbog epiduralne. Dok su me ona i lekar pregledavali, pukao mi je vodenjak. Znala sam da se događa ono najgore, gubila sam svoju bebu – navela je ona.

Foto: Facebook/Printscreen

Sestre su brzo premestile Kristal u drugi krevet gde je počela da porađa dete.

– Nakon što sam stisnula dva puta, pitali su me da li želim da ga uzmem, ali sam prvo htela da izbacim posteljicu – navela je ona.

Ali, tada je svedočila nečemu što će je zauvek proganjati. Lekar je njenu malenu bebu ispustio na pod.

– Bila sam u šoku, lekar je mog Iana ispustio na pod te mi je samo rekao: “U redu je, mlada si, imaćeš ih još, dobro si ti“. Kako mi je mogao reći da sam dobro kada sam izgubila sina? Nisam mogla da verujem šta se dogodilo – navela je ona u šoku.

– Moja je mama rekla da je mislila da će izbaciti Iana sa drugim smećem zbog načina kako se lekar odnosio prema njemu. Budući da je bio tako malen, on je iskliznuo iz njegovih ruku i pao – navela je ona.

Iako Krystal nije imala priliku da ode kući sa svojom bebom, ipak je mogla da ga drži u rukama.

– Kada sam ga uzela u ruke, zaljubila sam se, bio je savršen. Izgledao je isto kao njegov tata. Imao je predivan maleni nos i usne. Njegovo telo bilo je dugo i tanko. Rođen je u 11:40. Nakon što je rođen, moja porodica je ušla u sobu. Bila sam u šoku, plakala sam. Samo sam želela da ga držim – navela je ona.

Foto: Facebook/Printscreen

– Nikada ga nećemo zaboraviti. On je zauvek u našim mislima i molitvama. On je u mom srcu i to me jako teši – zaključila je.

Iane, počivaj u miru.

Foto: Facebook/Printscreen

BONUS VIDEO:



Izvor: mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar