Ustaše po svaku cenu žele da slome kičmu Vučiću i Srbiji: Plenković pokazao sav OČAJ naručenim tekstovima

Ovaj tekst je dokaz su hrvatski mediji, na čelu sa njihovim premijerom Andrejem Plenkovićem, u totalnom bunilu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen

Ustaše ne prestaju sa napadima i po svaku cenu žele da slome kičmu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i Srbiji. Dok u njihovom dvorištu “gori”, oni se ne obaziru na to, već na svaki način gledaju kako da prokomentarišu srpsku politiku i Vučića.

Da su hrvatski mediji, na čelu sa premijerom Hrvatske Andrejem Plenkovićem, u totalnom bunilu, te da više ni sami ne znaju kakav način da smisle kako bi napali i osudili predsednika Srbije dokazuje poslednji tekst Jutarnjeg lista, koji je oprečan u odnosu na ono što su do pre neki dan navodili.

Naime, pomenuti portal objavio je tekst sa naslovom “Rizični Vučićevi potezi: EU mu preti prekidom pregovora, a on sve nade polaže u ovog čoveka”, sa nadnaslovom “(Aleksandar Vučić) prelomio u korist Rusije”.

Foto: Printscreen

Sada predsednika Srbije optužuju da radi za Rusiju, dok su ga pre nekoliko dana sumnjičili da je prelomio da uvede sankcije Rusiji.

Ovakav i slični naslovi samo su produkt hrvatskog premijera Plenkovića, koji preko svojih najudarnijih medija nastavlja kampanju usmerenu protiv Srbije i politike koju vodi Aleksandar Vučić.

Plenković ovim samo pokazuje sav svoj očaj zbog jake i nezavisne Srbije!

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar